Volvo s40 gosterge arizasi

mehmet265

Üye
Selaminaleykum ustalarim gostergemde ariza var yardimci olabilecek abiler varmi
Arac sogukken videodaki gibi yanip sonen ikaz lqmbalari var ve ibreler calismiyor arac isinjnca normele donuyor ama sorun gostergede oldugunu dusunmuyorum cunku farkli bir gosterge denedim bu seferde daha farkli hatalar verdi sizde sorun nerede

Video

Elektrikciye goturdum sorunu bulamadi ustam belki baska elektrikciye goturmek lazjm burdanda bir sansimi denemek istedim
Sorun var ve usta bulamadı.
Başka ustaya gösterin
Kablaj, sensör hatası , kısa devre, ECU hatası, yazılım hatası ,Soket problemi....

Bir ton ihtimal var. Buna buradan çözüm bulmak imkansız. İyi bir oto elektrikçi ölçüm yaparak bulacak arızayı.
Besleme hatası gibi
Düşük akü voltajı veya besleme de regülasyon veya kapasite sorunu gibi ..
Kontrol edilmeli.

Kablaj, sensör hatası , kısa devre, ECU hatası, yazılım hatası ,Soket problemi....

Bir ton ihtimal var. Buna buradan çözüm bulmak imkansız. İyi bir oto elektrikçi ölçüm yaparak bulacak arızayı.
Anladim ustam tesekkur ederim
Sorun var ve usta bulamadı.
Başka ustaya gösterin

Besleme hatası gibi
Düşük akü voltajı veya besleme de regülasyon veya kapasite sorunu gibi ..
Kontrol edilmeli.
Sagolasin ustam

güzel insan, bir yerde ya sensör arızası yada soket oksitlenmesi gibi bir şeyler olabilir. ustadan ustaya fark vardır. başka bir usta çözüm olabilir.
kesinlikle tavsiye değildir, işe yarar mı yaramaz mı onu da bilmiyorum. eksi kutup başını söküp bir süre beklediniz mi? dediğim gibi tavsiye değildir araca verebilecek zarar var yok bilmiyorum. eğer yaparsanız sorumluluk tamamen size aittir.

güzel insan, bir yerde ya sensör arızası yada soket oksitlenmesi gibi bir şeyler olabilir. ustadan ustaya fark vardır. başka bir usta çözüm olabilir.
kesinlikle tavsiye değildir, işe yarar mı yaramaz mı onu da bilmiyorum. eksi kutup başını söküp bir süre beklediniz mi? dediğim gibi tavsiye değildir araca verebilecek zarar var yok bilmiyorum. eğer yaparsanız sorumluluk tamamen size aittir.
Dogru soyluyosun ustam sagolasin . O sekilde denemedim ama aku degisti 1 hafta once

Dogru soyluyosun ustam sagolasin . O sekilde denemedim ama aku degisti 1 hafta once
güzel insan, bakınız arıza (bilgi verme eksikliği) burada başlıyor. akü değişmeden önce böyle bir sıkıntı var mıydı? bilgi yok-yorum yok. akü değiştikten sonra olduysa kutup başlarını kontrol ettiniz mi? kutup başları da değiştiyse uygun kutup başı mı kullanıldı? buraya kadar mekanik ve görsel başlangıç testleridir.

Sigortaları da temassızlığa (zayıf-kötü temas-korozyon) karşı kontrol etseniz iyi olur bir ihtimal.

Forum istatistikleri

Konular
130,207
Kullanıcılar
453,372
Son üye
mikalanjelo

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri