Vorteks Soğutucu Tüp(Vortex cool tube)

bence çok fazla basınçlı hava veya çok fazla hızlı üfüren bir kaynak lazım ona..
sonuçları merak ediyorum

Saniyede 6 litre çok fazla. Dakikadır o.

Nasıl yani anlayamadım. Soğutucu olmadan nasıl soğutuyor? Sanırım sadece hava içindeki sıcak havayı dışarı atıyor. Isınan hava yükselir presibine göre dik durunca o parça sıcak hava dışarı çıkıyor. Yeni bir soğutma yapmıyor. İçerisindeki sıcak hava atılınca ortalama ısı düşmüş oluyor. Doğru mudur?

Son düzenleme:
ters akım prensibine dayalı bir sistem var orada anladığım kadarıyla. Parçanın dik yada yatık durması bişey ifade etmez.

Hemen kullanmak için Kompresörden çıkan vanayı kısarak havanın az gelmesini sağladım. Bu haliyle. Kompresörü(5 bar altına düşünce devreye giriyor kompresör) 6 dakikada bir 3 dakika çalıştırıyor.

25 dk nın sonunda resimdeki hali alıyor. Sıcak hava çıkışında ki ayar vidasını tam özümseyemedim şuan.

Nası yani anlamadım. Kendi kendine sadece kompresörle böyle buz gibi mi oluyor?

Alacağız galiba biz de, aluminyum keserken bizim gibi amatörler için sanırım sulu kesimden daha mantıklı olur. Nereden almıştın? Kaça almıştın?

Alacağız galiba biz de, aluminyum keserken bizim gibi amatörler için sanırım sulu kesimden daha mantıklı olur. Nereden almıştın? Kaça almıştın?
aliexpress den 68 dölar Tavsiyem iyicene küçük olanını almak hatta böyle parmak kadar olanları var sarıdan yapılmış onlardan al derim

Kompresörünüz kaç beygirlik? Bir de tüp hacminiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…