per-unit Üye Katılım 9 Ara 2014 Mesajlar 76 Puanları 1 24 Ara 2019 #1 Merhaba, "WAGO_EPLAN_Interface_Installation" dosyasını kurarken ekteki hatayı veriyor çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden herkese teşekkürler.
Merhaba, "WAGO_EPLAN_Interface_Installation" dosyasını kurarken ekteki hatayı veriyor çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Şimdiden herkese teşekkürler.
dinceresentas Bölüm Yöneticisi Yönetici Bölüm Yöneticisi Katılım 5 Mar 2007 Mesajlar 202 Puanları 6 Konum İstanbul 21 Şub 2020 #2 Merhaba. Hangi paketi kullanıyorsunuz? Ayrıca profta çalışıyor sadece
Konu Sah per-unit Üye Katılım 9 Ara 2014 Mesajlar 76 Puanları 1 28 Mar 2020 #3 dinceresentas' Alıntı: Merhaba. Hangi paketi kullanıyorsunuz? Ayrıca profta çalışıyor sadece Genişletmek için tıkla ... Eplan pro panel 2.7 kullanıyorum. Sorunu çözemedim.
dinceresentas' Alıntı: Merhaba. Hangi paketi kullanıyorsunuz? Ayrıca profta çalışıyor sadece Genişletmek için tıkla ... Eplan pro panel 2.7 kullanıyorum. Sorunu çözemedim.
dinceresentas Bölüm Yöneticisi Yönetici Bölüm Yöneticisi Katılım 5 Mar 2007 Mesajlar 202 Puanları 6 Konum İstanbul 30 Mar 2020 #4 Propanelde çalışmıyor malesef. Eplan pro olması gerekiyor