zaferbas Üye Katılım 5 Mar 2007 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 40 14 Tem 2007 #1 merhaba arkadaşlar ben web cami güvenlik kamerası olarak kullanmak istiyorum doğal olarak kablosunu uzatmam gerek ancak ben webcamin usb kablosunu kaç metre uzata bilirim??? yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar
merhaba arkadaşlar ben web cami güvenlik kamerası olarak kullanmak istiyorum doğal olarak kablosunu uzatmam gerek ancak ben webcamin usb kablosunu kaç metre uzata bilirim??? yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar
M.Ozkan Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 19 Ocak 2007 Mesajlar 978 Puanları 156 14 Tem 2007 #2 USB veri iletim mesafesi maximum 5 metredir. 5 metreden fazla uzatırsanız görüntü bozulur, kamera bozulabilir, bilgisayar bozulabilir herşey olabilir.
USB veri iletim mesafesi maximum 5 metredir. 5 metreden fazla uzatırsanız görüntü bozulur, kamera bozulabilir, bilgisayar bozulabilir herşey olabilir.
birlikotomasyon Üye Katılım 26 May 2007 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 40 14 Tem 2007 #3 kabloyu 5mt den fazla uzatamassın.. ama araya adaptörlü usb uzatması baglayabilirsin. ben 2 tane 5 mt lik usb uzatma ile kullandım hala çalışıyo...
kabloyu 5mt den fazla uzatamassın.. ama araya adaptörlü usb uzatması baglayabilirsin. ben 2 tane 5 mt lik usb uzatma ile kullandım hala çalışıyo...