Whatshapp ın yaptığını telegram da yapıyordur bence ABD huawei ye ambargo neden koydu?Kişisel bilgilerimizi topluyor Çin hükümetine bildiriyor diye bunu Abd whatshapp la yapmıyor mu veya facebook veya google la?Google da arama apıyorum facebook ta aradığım şeylerin reklamı çıkıyor 3-4 aydır telefon bakıyorum internetten uygun ve sağlam bir model bulmaya çalışıyorum internette haber okurken telefon reklamları çıkıyor bir ara tozaltı kaynak makineleri için malzeme araştırdım bu sefar facebook da bnların reklamları çıktı teknoloji hayatımız da olduğu sürece uluslar arası şirketler bilgilerimizi toplayıp satıcılara ve reklamcılara ve hatta gizli servislere vede hükümetlere veriyor
Görev dolayısıyla bir okulda bulunmuştum.Sesimin yakın bir arkadaşının sesine benzediğini söyleyen hiç tanımadığım birine, geçen yıl YouTube da, Cumhurbaşkanımızın sesinin aynısını taklit eden birini izlediğimden söz ederek ona seslerinde benzeyebileceğinden örnek verdim.arama motorlarıyla aradığınız şeyin size başka sitelerde gösterilmesi günümüzde normal kabul görüyor artık.
üç yıl önce arkadaşlarla whatsappta endüstriyel barkod sistemiyle çalışan kaynak makinesinin barkod kodlarını tartışıyorduk, bir saat sonra faceye girdiğimde her yeri barkod programı reklamıyla döşediklerini görmüştüm. o zamanlar arkadaşlara googlede arama yapmadığımı, sadece whatsapta konuştuğumuzu ikna edememiştim. şimdi ÖZEL konuşmalarımızı da irdelemeği, kullanma haklarını yasal zemine oturtmuş oldular.
şimdilik telegram ve Bip'i yükledim. Bip'te ne garip bir şeyse garip garip grupları gözümüze sokuyorlar, aileme nasıl tavsiye edeceğim o da ayrı bir konu.
Sen yine şanslısın hocam. Ben jamper kablo yazmıştım nedir nasıl oluyor diye. Jartiyer çıktı, hanım 2 gün sonra jartiyerli kadınları görünce face'de baya kavga etmiştik. Neymiş iş yerinde bunlara bakıyormuşum. Tey Allah'ımarama motorlarıyla aradığınız şeyin size başka sitelerde gösterilmesi günümüzde normal kabul görüyor artık.
üç yıl önce arkadaşlarla whatsappta endüstriyel barkod sistemiyle çalışan kaynak makinesinin barkod kodlarını tartışıyorduk, bir saat sonra faceye girdiğimde her yeri barkod programı reklamıyla döşediklerini görmüştüm. o zamanlar arkadaşlara googlede arama yapmadığımı, sadece whatsapta konuştuğumuzu ikna edememiştim. şimdi ÖZEL konuşmalarımızı da irdelemeği, kullanma haklarını yasal zemine oturtmuş oldular.
şimdilik telegram ve Bip'i yükledim. Bip'te ne garip bir şeyse garip garip grupları gözümüze sokuyorlar, aileme nasıl tavsiye edeceğim o da ayrı bir konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?