Wifi Priz Önerisi veya Anternatifi

eg289

Üye
Merhaba arkadaşlar, şöyle bir problemim var.
Köy evinde belirli saatlerde 100w lik led projektörü yakacak bir sistem düşünüyorum.
Bir kaç seçenek mevcut ama hangi seçeneğin avantaj ve dezavantaj ile en mantıklısı olduğu konusunda sizlerin görüşlerinizi bekliyorum.

İlk seçeneğim solar projektör idi.
Bu seçeneği elememin sebebi; projektör çatı altında olacak, güneş ışını alamayacak. Yakınında komşunun ışığı olduğu için ışık sensörü sağlıklı çalışmayacak.

İkinci seçeneğim; wifi priz. Projektöre prizi bağlayıp hem zaman ayarını, hemde uzaktan aç kapa özelliğini çok rahat bir şekilde kullanabilirim. Dezavantajları ise; elektrik kesintisi olunca hafızasına kaydetmemesi ve İnternet kesintisi olunca çalışmaması. Köy olduğu için en ufak rüzgarda bile elektrik kesintisi oluyor. Sağlıklı çalışmayacak.
Eğer internet olmadan kayıtlı programla çalışan wifi priz varsa önerebilir misiniz?

3.ve en mantıklı seçeneğim Rezervli zaman saati.
Programlama İnternet kesintisi ve elektrik kesintisinden etkilenmeyecek. Ama uzaktan kontrol özelliği yok. Ve Manuel olarak aç kapa yapacağım zaman sigorta panelinr merdiven dayamak zorunda kalacağım.

Şöyle bir şey düşündüm. Rezervli zaman saati ile kullanıp, Manuel olarak açacağım zaman anahtar ile açıp kapatabileceğim bir sistem. Zaman saatini projektörü yanına veya ulaşılabilir bir yere koyabilirim ama halam için zaman saati üzerinden manuel açıp kapatmaktan başka bir seçenek daha iyi olur bence.

Siz olsaydınız ne yapardınız?🤣

İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
zaman saati iyidir, istenmeyen durumlar için ne kadar az elektronik, o kadar verim. artı el emeği her zaman iyidir.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,702
Kullanıcılar
452,404
Son üye
kartal_157925

Yeni konular

Geri