WinCC Flex 2008 - 2007 Sorunu

merhaba,
Programda yetki seviyelerini,
Runtime User Administration altından Users a girerek hangi kullanıcıya ne yetki vereceğini sağ tarafta yetki numaralarını değiştirerek yapabilirsin.
Kolay gelsin
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Wincc Flexible programında "runtime user administration" 'da "user" kısmında yetki seviyelerini (örnek amir, operator..) ve kullanıcı şifrelerini ayarlamalısınız. Daha sonra Scada sayfasındaki sembolün özelliklerinden security kısmını aktif edip yetki seviyesini seçmelisiniz.(amir,operator..)
kolay gelsin
 
Arkadaşlar bende aynı sıkıntıyı yaşadım...Bir proje açmaya çalıştığımda bende de aynı hatalrı veriyor...Lisans yazılımından lisanları kontrol ettim ve hepsi unlimited olarak görünüyor...Fakat projeyi açmaya çalıştığımda yeniden aynı hatayı veriyor...Yeni bir işletim sistemi kurmaktan başka bir öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim...Şimdiden teşekkürler...
 
sn alibulut license managerda soldan 4. sütunda versiyon sütununda yani lisansın "versiyon numarasına" dikkat ediniz kullandığınız programla lisans versiyonları aynı olması gerekebiliyor. ben 2008 advanced sp2 yi 2008 advanced 1.2 versiyonlu lisansla açamadığımı hatırlıyorum 1.3 ile açıldı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…