Windows 7, dünyadaki bilgisayarların yarısına ulaştı.

xp cıktı 98 süperdi dediler, vista çıktı sorunlu dediler bense x64 ü w7 cıkana kadar cokta iyi kullandım, ama w8 cıktı ben bir türlü w8 i sevemedim, w7 de pc ye tamaman hakim hissi varken bu w8 de senden habersiz işler ceviriyor hissi var, satısa sunulan surumdede karsılastıgım bazı sorunlar nedeniyle gene w7 ye döndüm.
kurun w7 x64 gerisini bosverin...
 
win 8 çıktı 9 da çıkar 10 da çıkar sonu yok para için yeni sitemler sürekli gelecek
 
windows 7 gerçekten çok iyi 8 deneme fırsatım oldu biraz kullanımı zor gibi geldi ama
 
alışılmış XP arayüzü, düşük donanım gereksinimi sayesinde de XP çok kullanışlı bir işletim sistemi. Ayrıca yazılımcı olmayan arkadaşların bilmeyeceği bir çok kolaylığı da içinde barındırıyor. Yani bir işletim sistemini süsleyip ağırlaştırıp ortaya koymanın anlamı yok aslında. Temel olan, en aktif ve en kullanışlı olan oluyor.
 
windows 8 deki tablet görünümüne alternatif eklemedikleri sürece tutulmaz, 7 hep sürer gider.
 
2 yıldır evimdeki pc de win 7 yüklü bir kaç defa elektrik kesintisi yada virüs sebebi ile sistem çöktü kendi kendine sorunları halletti xp olsaydı 24 defa format atmak zorunda kalacaktım. win 8 de denedim ancak karışık geldi belki zamanla onada alışırız ancak şu aralar ekran kartına yazılımsal olarak tam destek vermediği için win7 kullanıyorum çokta memnunum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,882
Mesajlar
921,292
Kullanıcılar
451,020
Son üye
Darphin

Yeni konular

Geri
Üst