Windows 7 klasor silinmiyor

cgrrs

Üye
Katılım
7 Kas 2006
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar bilgisayarıma indirdiğim bir klasör silinmiyor. Delete yapıyorum,Shift+Delete yapıyorum bir değişiklik yok. Dosya silme programları denedim,rar la sıkıştırıp ismini değiştirerek denedim,ismini değiştirerek denedim hiçbirisi olmadı. Kasper virüs prog. var o da herhangi tehdit olarak görmüyor. Ya format atana kadar birlikte takılacaz yada bir çözüm bulabilirsek bakacaz.Ayrıca ne Kesebiliyorum,ne kopyalayabiliyorum.

İşletim sistemi windows 7 64 bit


FORMAT DIŞINDAKİ ÇÖZÜMLER LÜTFEN. TEŞEKKÜRLER :)
 
güvenli kipte de denedim. olmuyor
 
Öncelikle klasör içindeki dosyaları silin silinmiyorsa çalıştıra cmd yazın enter'a basın sonra görev yöneticisinden explorer.exe yi kapatın. komut penceresine (farzedelimki masaüstündeki m.txt dosyasını silceksiniz) "del desktop\m.txt" diyerek silinmeyenleri silin. klasör boşalınca hala silinmiyorsa komut penceresine "rd desktop\kklasoru" diyerek silebilirsiniz.
 
eğer bir anti virüs ya da antispyware programı ise, bazıları kendilerini korumak için silmeye , kaldırılmaya izin vermiyorlar. kaldırmak için kendi sitelerinde özel yazılımları oluyor, onunla kaldırılabiliyor.
Fakat siz klasör demişsiniz.Klasördeki bir şey, muhtemelen bir yerlerde kullanılıyordur. Temel prensip olarak windowsta çalışan bir şey silinemez.Çalışan şeyin ne olduğunu bulup kapatmanız lazım.
Fakat bu iş için, sembolü sihirli değnek olan ve gerçekten de sihirli bir değnek gibi, çözüme ulaştıran bir program var.Kendisi küçük ama, hünerleri büyük.Programın ismi unlocker ve internette rahatlıkla bulabileceğiniz bir program.unlocker ile dosyanızı rahatlıkla silebileceğinizi tahmin ediyorum.
 
cd den boot küçük işletim sistemleri var cd den açarak hdd den dosyayı silebilirsin veya dos ile bilg. açıp ntfsdos programı ile hdd den aratarak dosyyı silebilirsin bence temiz iş.
 
DOS silmeye ugrastım olmadı arkadaşlar. dosyanın ismi çok uzun ve karışık. cmd de ismini yazıp değiştirerek çok kez denedim olmadı.

Ama dos ta seçerek silme gibi bir özellik varsa ki ben bilmiyorum. Böyle silebilirim. Teşekkürler
 
kardeş kullanıcı hesabını kapatıp öyle sil veya kapalıysa aç bendede olduydu kullanıcı hesabını kapattım düzeldi
 
Başlat/Çalıştır/ bölümüne "msconfig" yazın. Başlangıçta çalışan bütün programları kaldırın. Kaldırdıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve öyle silmeyi deneyin. Sonuç alamazsanız Başlat/Çalıştır/ regedit yazın. Klasör ismini yazıp aratın dizin defterinden kesinlikle siler dikkatli olun yanlış bir dizini silerseniz pc çökebilir....
 
unlocker programını kur. onunla silebilirsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,848
Mesajlar
920,967
Kullanıcılar
450,952
Son üye
Emre Aytekin

Yeni konular

Geri
Üst