Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
sayin arkadaslar bende 2006 yapmis oldugum kurstan Step 7 Professional V5,5 SP1 Student programi var.
Sorun Programi yükledim ama KEy lizenz istiyor Lizenzde verdikleri eski Disketin üzerinde . bugün internetcafede acmaya calisdigimda kendisini formatladi lizenzler icinde silindi aman disketi üzerinde keyleri yaziyor. asil sorun ben bu keyi nasil bilgisayara verebilirim veya sifreyi acmam icin yardiminizi bekliyorum.
Avusturyadan selamlar
benim bilgisayarımda windows 7 64 bitlik kurulu. Bunun için elinde step-7 nin soft ware olan var mı? Bende bir software var ama 64 bitlik olmadığı için kuramıyorum .Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar