metehan Üye Katılım 15 Tem 2008 Mesajlar 85 Puanları 1 Yaş 53 24 Ocak 2014 #21 pcmemo1' Alıntı: iyice araştırdınızmı Nikola Tesla mı yoksa mısırda ilk ortaya çıktıda amerikalı ben buldum hikayesimi yaptı bir araştırın isterseniz. Genişletmek için tıkla ... mısırda nasıl ve kim tarafından bulunmuş bunu açarmısın çükü bende teslanın yaptığını biliyordum.
pcmemo1' Alıntı: iyice araştırdınızmı Nikola Tesla mı yoksa mısırda ilk ortaya çıktıda amerikalı ben buldum hikayesimi yaptı bir araştırın isterseniz. Genişletmek için tıkla ... mısırda nasıl ve kim tarafından bulunmuş bunu açarmısın çükü bende teslanın yaptığını biliyordum.
badbocek Üye Katılım 20 Ağu 2009 Mesajlar 35 Puanları 1 27 Ocak 2014 #22 metehan' Alıntı: mısırda nasıl ve kim tarafından bulunmuş bunu açarmısın çükü bende teslanın yaptığını biliyordum. Genişletmek için tıkla ... Bir belgeselde piramitlerin asli vazifesinin bu olabileceği tezi işleniyordu oldukça ilgimi çekmişti ama nerde izledim ismi ne idi bilmiyorum.
metehan' Alıntı: mısırda nasıl ve kim tarafından bulunmuş bunu açarmısın çükü bende teslanın yaptığını biliyordum. Genişletmek için tıkla ... Bir belgeselde piramitlerin asli vazifesinin bu olabileceği tezi işleniyordu oldukça ilgimi çekmişti ama nerde izledim ismi ne idi bilmiyorum.