Konu Sah Father Üye Katılım 4 Nis 2013 Mesajlar 155 Puanları 6 11 Mar 2024 #21 dupisk' Alıntı: sayaç marka model nedir sayaç x1 olmasın foto atma imkanı var mı Genişletmek için tıkla ... Sayaç x/5, aksi halde konu başlığını öyle açmazdım. Ondan da önce konu uygulama hatalı.
dupisk' Alıntı: sayaç marka model nedir sayaç x1 olmasın foto atma imkanı var mı Genişletmek için tıkla ... Sayaç x/5, aksi halde konu başlığını öyle açmazdım. Ondan da önce konu uygulama hatalı.
impuls2 Üye Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 53 16 Mar 2024 #22 Father' Alıntı: "OG'den 100 mA geçerse sayacınız yazar mı dedim cevap veremediler. Abonenin akım trafosu 50/1 A. 0,5 class." Sorduğum soru bu Adem bey çarpanları sormadım. Genişletmek için tıkla ... sayaclar 3 ma bile okuyabilir bildigim kadarıyla
Father' Alıntı: "OG'den 100 mA geçerse sayacınız yazar mı dedim cevap veremediler. Abonenin akım trafosu 50/1 A. 0,5 class." Sorduğum soru bu Adem bey çarpanları sormadım. Genişletmek için tıkla ... sayaclar 3 ma bile okuyabilir bildigim kadarıyla