Madem masraf cıkarmakdan, laf işitmekden çekınıyorsun. 1 adet akım trafosu al, endekssonucunu 3 le çarp.
Üstat 3 adet aldım nasip kısmetMadem masraf cıkarmakdan, laf işitmekden çekınıyorsun. 1 adet akım trafosu al, endekssonucunu 3 le çarp.
Üstat umarım musatisindir dün bu şekilde bir pano oluşturdum faz girişi Altan verdim üsten makinaya gidiyor x5 kombi sayaç akım trafosu bağlantılı Sema ile yaptım fakat akım trafosunda faz yönü fark ediyormu acaba sonunda geçen akımı görüyor fark etmiyordur umarım. Çünkü ben ile mesajımdaki direk bağlantı ile bağlamıştim 1.8.0 daki tüketim öyle çok hızlıydı fakat bu şekilde çok yavaş oldu akım trafolarinda sorunmu vardır sayaç üzerinden problemi göre bilirmiyim kafam karıştı iyiceÇalıştırdığıniz cihaz 3 fazlı ise noturu bağlamanıza gerek yok
O yüzdenmi çok yavaş atıyorŞimdi 1.8.0 daki okuduğunuz değeri 25 ile çarparak gerçek tüketim değerini bulacaksınız.
Evet. Akım trafosundan dolayı şuanda sayaç çarpanınız oldu artık. 125/5=25O yüzdenmi çok yavaş atıyor
Yani hocam sorun yok düzgün çalışıyor. Buna sevindim , çok teşekkür ederim.Evet. Akım trafosundan dolayı şuanda sayaç çarpanınız oldu artık. 125/5=25
Üstat umarım musatisindir dün bu şekilde bir pano oluşturdum faz girişi Altan verdim üsten makinaya gidiyor x5 kombi sayaç akım trafosu bağlantılı Sema ile yaptım fakat akım trafosunda faz yönü fark ediyormu acaba sonunda geçen akımı görüyor fark etmiyordur umarım. Çünkü ben ile mesajımdaki direk bağlantı ile bağlamıştim 1.8.0 daki tüketim öyle çok hızlıydı fakat bu şekilde çok yavaş oldu akım trafolarinda sorunmu vardır sayaç üzerinden problemi göre bilirmiyim kafam karıştı iyice
Multimetre bağlanırmı acaba bu sisteme akım trafoları kontrol etmek için