Under Ground
Profesyonel Üye
Masayı servisi kim kuracak, tüketilen gıdaları kim hazırlayacak, servisi kim yapacak, bulaşıkları kim yıkayacak, en son ortalığı kim toplayacak? Bu kadar bilinmezlik erkek beynine çok fazla.Biz niye erkekler günü yapmıyoz? Toplanıp sohbetin dibine vurmuyoz
Harflerin sayı karşılığı yok efendim. Rastgele doldurmaAma bugün evde gerçekten gün vardı. Bütün apartman hanımları evdeydi. Tabi pasta börek pohaça tonla artmış. Mide fesadından birazdan acile giderim herhalde.
Masayı servisi kim kuracak, tüketilen gıdaları kim hazırlayacak, servisi kim yapacak, bulaşıkları kim yıkayacak, en son ortalığı kim toplayacak? Bu kadar bilinmezlik erkek beynine çok fazla.
Ya siz gelin bizim mahalledeki davut abinin çay ocağı var orayı bi gün yada akşama kapatırız. Nolcek? Düşündüğün şeye bak.
Tek sorun evden nasıl izin alcaz o mesele bende..
Benimde eski çalıştığım yerin müdürü asker emeklisiydi.Ömrümce en uyuz olduğum şeylerin başında gelir . Ortam türlü kaos , karışıklık , çer çöp pislik içerisinde yuvarlanır normal zamanlarda . Kışlaya/Okula/İşyerine vb yerlere Komutan/Genel müdür-Müdür / Bakan vs gelecek . Hurrraaaaaa . Temizlik yapılsın , herşey düzenlensin , ortalık pirü pak olsun , her tarafta güller açılsın . Kimi kandırıyoruz . Bırakalım bu adamlar normal vasat halimizi görsün , ona göre duruma puan biçsin . Yok olmaz , yalancı bahar olacak her zaman . Her işimiz boyalı badana.
Abi bizim davut abiyide astın ya iyimi.. onda toplanacaktık. Naptın sen ya...
Görevinde yıllanmış teknik personelden yönetici yapılması en uyuz olduğum mevzuların bir başkası. Çok kötü mühendisler gördüm, çok iyi yönetici olmuşlar. Çok iyi mühendisler gördüm, çok kötü yönetici oldular. Yönetim başlı başına bir disiplin ve bilim. Kıçının kılları ağardı diye birinden yönetici yapmak Türkiye'ye ait bir komedi. Gerçi kimse gökten zembille bir yerlere inmiyor. Oda başka mevzu.Benimde eski çalıştığım yerin müdürü asker emeklisiydi.
Makinaya takılan parçaların aynı hizada olmasını isterdi.
Parçaların aşınmasından dolayı aynı hizada olamayacağını söylerdik anlamazdı.
Sıfır parça istersen bu seferde masraf açıyorsunuz diye şikayet ederdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?