yüksek gerilim hattına kazma vuran dayı

Kisin mutlaka Istsnbulda islerim oluyor o zaman aricam kesinlikle. Mutlaka gorusecegiz. oyle uc bes kisi ile degil cumburude toplucam. kontrol kalemi boyle cumbur gormemis olacak.

Adamların 2-3 kişi 5 dakikadır özel aparatıyla uğraştıklarını, tek başına galesizce halletmiş. Bide patlamadan sonra oluşan dumanı, sakince durup tiryakiymişcesine içine çekiyor sanırımo_O Belliki azrailin molasına denk gelmiş :D

Ya merak ediyorum bilmediğim için soruyorum. Bu og hatları yük altında kablo kesiliyor mu? böyle bir işlem var mı? varsa neden yük altında kesim işlemi yapılıyor ? sistem iki faza kalmıyor mu?

yahu biz kesici açıp kaparken hop oturup kalkıyoz , sen ne diyorsun üstadım? ilk videodaki adamlar mal olduğu için o işlemi yapıyorlar ilk önce hattın enerjisiz olduğundan emin olunmalıdır, 2. videodakiler enerjili olma ihtimaline karşı tedbir için böyle bir işlem yapıyorlar.

Kabloda yapılan her ek,ilave problem kaynağıdır.Kablonun enerjisiz olduğunu anlamak için böyle bir işlem yapılmasıda ayrı bir küreklik ! olsa gerek.

Son düzenleme:
Yüksek gerilimden anlamam ama buradaki amaç sanırım başka bir sebepten ötürü oranın kazılması gerektiği ile alakalı olsa gerek. Değilse hali hazırda sağlam bir kabloyu kesmek elbette akıl karı iş olmayacaktır diye düşünüyorum.

Forum istatistikleri

Konular
129,834
Kullanıcılar
452,662
Son üye
Yılmaz Çetiner

Yeni konular

Geri