-Acemi- Onursal Üye Onursal Üye Katılım 4 Ağu 2007 Mesajlar 3,124 Puanları 720 6 May 2024 #11 fahri yetiş' Alıntı: Kaliteli ve tekinin atmasına karşı faz eksikliği ( 0,16-0,25 yardımcı kontak- lı MKŞ takviyeli ! ) korumalı ,açtırma devreli olmak şartiyle. Genişletmek için tıkla ... Evet, bunu da sizden daha önce görmüştüm. Evdeki Elektronik cihazlarda 1-2 Amper kartuş kullanıyorum. Gerektiğinde işe yarar umarım.
fahri yetiş' Alıntı: Kaliteli ve tekinin atmasına karşı faz eksikliği ( 0,16-0,25 yardımcı kontak- lı MKŞ takviyeli ! ) korumalı ,açtırma devreli olmak şartiyle. Genişletmek için tıkla ... Evet, bunu da sizden daha önce görmüştüm. Evdeki Elektronik cihazlarda 1-2 Amper kartuş kullanıyorum. Gerektiğinde işe yarar umarım.
jes Katılımcı Üye Katılım 9 Tem 2022 Mesajlar 403 Puanları 56 Yaş 30 7 May 2024 #12 Çok uç uygulama örnekleri bunlar yine de tehlikeli elektrikten ölmesen şarapnelden gidersin burada, direk trafo çıkışına falan koyuyolar heralde
Çok uç uygulama örnekleri bunlar yine de tehlikeli elektrikten ölmesen şarapnelden gidersin burada, direk trafo çıkışına falan koyuyolar heralde