Yıldız/Üçgen problemi

380v)220 v trafo giriş gerilimi düştüğünde haliyle çıkış gerilimide düşecektir. sonuçta değişen birşey olmayacak.
hatırlarsınız arkadasım, bu tip trafoların, prımer veya seko0nderlerınde, + /- % 5 ayar termınalleri vardır. Buradan, cıkıs gerilimini nomınale yakın bır değere ayarlamak mümkündür. kaldıki, ıkı faz arasından alınmıs bir 220 volt ile, faz nötr arası alınmış bır 220 vot da kı gerilim düşümüğ farklıdır.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Sanırım gerilim yükseltici oto trafosundan bahsediyorsunuz.Bu tür trafoların 220v giriş 230-240-250-260 volt çıkışlı olanları var.
 
Arkadaşım gerilim düşümünden kaynaklanan bir sorun, kumanda devreni ups'e bağlayıp denersen sorunun çözüldüğünü göreceksin.
 
olcu aletını proplarını ucgen kontaktorunun a1 ve a2 sıne bağlayıp start yaparsanız üçgene gectıgı sırada bobıne enerjı gelıp gelmedıgını daha net gorebılırsınız bır ıhtımal yıldız zamanı da kısa geliyor olabılır motor daha toparlan madan üçgene gecıyorsa gerılım duşumu daha fazla olcacaktır
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…