Mr_YAMYAM Profesyonel Üye Katılım 6 Ara 2017 Mesajlar 5,055 Puanları 2,256 Konum ANGARA 7 Mar 2022 #1 Bu gün marketten 5 kilo sıvı yağ aldım. Kızın birisi markette peşime takıldı Alış veriş boyunca takip etti beni..
Bu gün marketten 5 kilo sıvı yağ aldım. Kızın birisi markette peşime takıldı Alış veriş boyunca takip etti beni..
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,627 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 7 Mar 2022 #2 ben yağı artık fısfısla kullanıyorum
zeybek Onursal Üye Onursal Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 5,957 Puanları 3,507 Yaş 75 Konum İZMİR 8 Mar 2022 #3 Mr_YAMYAM' Alıntı: Bu gün marketten 5 kilo sıvı yağ aldım. Kızın birisi markette peşime takıldı Alış veriş boyunca takip etti beni.. Genişletmek için tıkla ... Hocam, siz TRT cisiniz, bilirsiniz. " Evreşe yolları dar, bana bakma benim yarim var." türküsünü çığırsaydının ya..
Mr_YAMYAM' Alıntı: Bu gün marketten 5 kilo sıvı yağ aldım. Kızın birisi markette peşime takıldı Alış veriş boyunca takip etti beni.. Genişletmek için tıkla ... Hocam, siz TRT cisiniz, bilirsiniz. " Evreşe yolları dar, bana bakma benim yarim var." türküsünü çığırsaydının ya..
sami inci Profesyonel Üye Katılım 24 Şub 2016 Mesajlar 7,841 Puanları 3,956 Konum İstanbul 8 Mar 2022 #4 Yağ,yağdanlıklar ! için ihtiyaçmış.
zeybek Onursal Üye Onursal Üye Katılım 8 Şub 2007 Mesajlar 5,957 Puanları 3,507 Yaş 75 Konum İZMİR 8 Mar 2022 #5 sami inci' Alıntı: Yağ,yağdanlıklar ! için ihtiyaçmış. Genişletmek için tıkla ... Yokk yookkk, yağ bahane, Yamyam abi şahane,, demek bol paralı görmüş. Abi, bu günlerde yalnız sokağa cıkmayasın sakın..
sami inci' Alıntı: Yağ,yağdanlıklar ! için ihtiyaçmış. Genişletmek için tıkla ... Yokk yookkk, yağ bahane, Yamyam abi şahane,, demek bol paralı görmüş. Abi, bu günlerde yalnız sokağa cıkmayasın sakın..
tamer_gs Usta Üye Katılım 26 Eyl 2009 Mesajlar 744 Puanları 181 8 Mar 2022 #6 Mr_YAMYAM' Alıntı: Bu gün marketten 5 kilo sıvı yağ aldım. Kızın birisi markette peşime takıldı Alış veriş boyunca takip etti beni.. Genişletmek için tıkla ... Yağ lobisinin elemanı olabilir. Mr_YAMYAM' Alıntı: Bu gün marketten 5 kilo sıvı yağ aldım. Kızın birisi markette peşime takıldı Alış veriş boyunca takip etti beni.. Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyalar Screenshot_2022-03-08-13-30-50.png 358.8 KB · Görüntüleme: 17
Mr_YAMYAM' Alıntı: Bu gün marketten 5 kilo sıvı yağ aldım. Kızın birisi markette peşime takıldı Alış veriş boyunca takip etti beni.. Genişletmek için tıkla ... Yağ lobisinin elemanı olabilir. Mr_YAMYAM' Alıntı: Bu gün marketten 5 kilo sıvı yağ aldım. Kızın birisi markette peşime takıldı Alış veriş boyunca takip etti beni.. Genişletmek için tıkla ...
sami inci Profesyonel Üye Katılım 24 Şub 2016 Mesajlar 7,841 Puanları 3,956 Konum İstanbul 8 Mar 2022 #7 tamer_gs' Alıntı: Yağ lobisinin elemanı olabilir. Genişletmek için tıkla ... " Dış mihrak " değilmiş ! buna şükür
tamer_gs' Alıntı: Yağ lobisinin elemanı olabilir. Genişletmek için tıkla ... " Dış mihrak " değilmiş ! buna şükür
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 9,627 Puanları 2,556 Yaş 60 Konum bodrum 8 Mar 2022 #8 angaralı yeni bir hatunla tanıştım, yarın buluşmaya gideceğim. malum ilk buluşma çiçek yerine ayçiçek yağı götürsem olur mu?
angaralı yeni bir hatunla tanıştım, yarın buluşmaya gideceğim. malum ilk buluşma çiçek yerine ayçiçek yağı götürsem olur mu?
Konu Sah Mr_YAMYAM Profesyonel Üye Katılım 6 Ara 2017 Mesajlar 5,055 Puanları 2,256 Konum ANGARA 8 Mar 2022 #9 paskomya' Alıntı: angaralı yeni bir hatunla tanıştım, yarın buluşmaya gideceğim. malum ilk buluşma çiçek yerine ayçiçek yağı götürsem olur mu? Genişletmek için tıkla ... Çok makbule geçer. Hatuni kişiler ev işleri ile ilgili erkekleri genellikle tercih ederler.
paskomya' Alıntı: angaralı yeni bir hatunla tanıştım, yarın buluşmaya gideceğim. malum ilk buluşma çiçek yerine ayçiçek yağı götürsem olur mu? Genişletmek için tıkla ... Çok makbule geçer. Hatuni kişiler ev işleri ile ilgili erkekleri genellikle tercih ederler.
tamer_gs Usta Üye Katılım 26 Eyl 2009 Mesajlar 744 Puanları 181 8 Mar 2022 #10 paskomya' Alıntı: angaralı yeni bir hatunla tanıştım, yarın buluşmaya gideceğim. malum ilk buluşma çiçek yerine ayçiçek yağı götürsem olur mu? Genişletmek için tıkla ... O değilde geleneksel Kırkpınar yağlı Güreşleri nasıl yapılacak. Merak ediyorum.
paskomya' Alıntı: angaralı yeni bir hatunla tanıştım, yarın buluşmaya gideceğim. malum ilk buluşma çiçek yerine ayçiçek yağı götürsem olur mu? Genişletmek için tıkla ... O değilde geleneksel Kırkpınar yağlı Güreşleri nasıl yapılacak. Merak ediyorum.