yakıcı lazer yapımı

Bilim Teknik dergisinin son sayısında kolaylikla bulunabilen malzemeler ile lazer yapimina dair bir makale vardi. Tum dergi lazerin 50. yili sebebiyle lazerin farkli kullanim alanlarini anlatiyor. Ilgilenen arkadaslara faydali olabilir.
 
arkadaşlar internet üzerinden araştırmalarım sonucu detaylı bir anlatım bulamadım...başka forumlar olsun burası olsun yapan arkadaşlara diyorum neden detaylı anlatıma gitmiyorsunuz herşeyi yapıp bitirdikten sonra sadece çalışmasının videosunu yayınlıyorsunun insanların vakitlerini çalıyorsunuz.bu bilgilerle yetinemeyen insanlar var.fakat ben burada hem resimli hem videolu hemde makale şeklinde anlatacağım çok yakında....
 
kardeş resimleri incelediğimde gördümki pozitif ve negatif uçlara siyah ve kırmızı kablo lehimlemişsin, laser devresine giren birde sarı kablo var o nereden çıktı? onuda açıklarmısın?
 
Bu kadar uğraşacağına hepsiburada'dan falan 50 mW Green Laser Pointer al aynı işi görür. Balon patlatır , sigara yakar , kibrit yakar falan. Eğer bu işe 400 - 500 TL verebilirsen 1000mW'lik Blue Laser al derim. Cd falan eritiyor :D Youtube'a yazarsan vardı videosu.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,805
Mesajlar
920,641
Kullanıcılar
450,896
Son üye
sınan_70

Yeni konular

Geri
Üst