Yamyam usdat için,....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeybek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Usdat ın forumdan uzaklaştırıldıgını üzülerek öğrendımç Bu pylaşımı ona ılaştırmak mümkünmü, irtibatı olan arkadaş varmı acaba..

Bir Türk filminde hapisteki kadınların '' çıkacak çıkacak af çıkacak '' diye göbek attığı bir sahne vardı. Film konusunda iki ihtimal var.
1- Uçurtmayı Vurmasınlar
2- Karılar Koğuşu
Bizde göbek atsak af çıkar mı?
Yamyam ustada çok ağır küfürler kullandı. Ona da yakışmadı malesef.

Son düzenleme:
@Mr_YAMYAM Küfürlü yazıyı yazdığında; yöneticiye
tahrik edilmiş ve kızgınlık hali ile yazılmıştır, diye mesaj gönderdim.
Forumdan uzaklaştırma yerine uyarı cezası verin, forum için yararlı bir kişi, bilgilerini paylaşıyor diye yazdım.
Yönetici " bilgiyi paylaşması önemli değil. Küfürlü yazı yazamaz" dedi.
Yazıya hemen müdahale edilip, küfürlü yazı silinebilir ve iki tarafa da uyarı yazısı verilebilirdi.

Bence;
Tahrik edenin de aynı şekilde cezalandırılması ve forumdan uzaklaştırılması gerekirdi.
Ne yazık ki...
Orantısız bir cezalandırma ile
Tahrik eden yazılarına devam ediyor.
Yamyam cezalandırıldı.

Yamyamın da küfürlü yazıları doğru değildi.
Uyarı yazısı ile 15-20 gün tahrik edenle birlikte, forumdan uzaklaştırılması daha uygun olurdu.

Son düzenleme:
Kavganın diğer tarafı malesef çok uyanık. Mangal ateşini yeller gibi habire ateşi harladı. En son patladı adamda dayanamayıp.

Eger elektrik/elektronik gibi teknik bir konuda yazisirken Ingilizcede kisaltilmis bir tabir kullanacaksak fakat dogrulugundan emin degilsek, hadsizin birisinin kicindan uydurma elestirisine maruz kalmak istemiyorsak IEEE, IEC ve ISO kisaltmalarla ilgili dokumanlarina basvurmamiz gerekiyor.

Bir iki firmanin ticari tanimlama icin kullandigi kisaltmalara itibar etmemek gerekiyor.

@Bunalmis Ben gaza gelip frenlerin tutmadığı noktaya gelecek-getirilebilecek bir halet-i ruhiyeye sahip bir insan değilim. Kimse de benim gibi sakın olmak zorunda değil. Sizin bildiğiniz sizin, benim doğru bildiğim benim olsun. Tekrar bir kayıkçı kavgasının yeni tarafı olacak değilim. Benim bildiğim ortada bir hır gür varsa haklı- suçlu ortaya çıkana kadar herkes nezarette bekler. Polis sen git kardeşim, sende hapse gir demez. Böyle adalette, racon da olmaz. Ben zamanında küfür bile etmediğim halde doğru bildiğimi savunduğum için kaç kere forumdan uzaklaştırıldım. Selametle....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…