Memur memur deyip durmayın en gerizekalı kişi bile sizin memur olduğunuzu yada memurluk için uğraşan kişiler oldunuzu şu forumda harcadağınız zamandan anlar.
Sevgili Genius, aslında sen de ben de, yukarda Yelek'in dediği gibi, bazen öyle bir tarafımızdan bakıyoruz ki Yelek haklı bir yönden diyoruzDiyoruz ki bu ülkeye değmez.. İdealist olmanın, bir şeyler başarmak istemenin bir faydası yok... Bu insanlar uyanmayacak, toplum korkunç bir hızla çöküyor... Kendimi, geleceğimi kurtarmalı, sağlama almalıyım...
Ama bir taraftan da içimize sinmiyor, yediremiyoruz.. Herkes tatlı sevmiyorBazılarımızı dinlendiren şey "iş yapmamak" değil. Bazılarımız sorunları çözerek dinleniyor, zor bir işi çözebildiğinde tatmin oluyor, çözemediğinde günlerce kafaya takıyor, araştırıyor, buluyor.
Mutlaka Yelek gibi düşünenler çok fazladır ve bizim için de bunun bir sakıncası yok. Biz tuhaf, sivri ve sakıncalıyız. Bu da beni pek rahatsız etmiyor.
Forumda zaman harcamak memur olmak istediğimizi mi gösteriyor Genius dostum?
Şekilde görüldüğü gibi bu ülkede hiçbir başarı, hiçbir fedakarlık cezasız kalmıyor... Fedakarca çalışıp haline şükretmek malesef kerizlik... Üretmeden, yan gelip yatarak hak sahibi olmak ise bu ülkede başarı olarak nitelendiriliyor... Vay halimize...
Körler sağırlar birbirini ağırlar, sayın Genius ve kızarkadaşı sayın Atuan a hürmetlerimi sunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?