samurai23 Üye Katılım 29 Ara 2022 Mesajlar 5 Puanları 1 Yaş 20 29 Ara 2022 #1 İlk olarak bu iki devre aynı mı? Bu da devrenin fotoğrafı, ikinci şemaya göre yaptım ama çalışmıyor hata nerede?
İlk olarak bu iki devre aynı mı? Bu da devrenin fotoğrafı, ikinci şemaya göre yaptım ama çalışmıyor hata nerede?
fgencal Profesyonel Üye Katılım 23 Tem 2022 Mesajlar 2,666 Puanları 781 29 Ara 2022 #2 İkinci çizdiğiniz farklı olmuş o yüzden çalışmıyor. Butonlara pilin + kutbundan bağlantı yapmanız lazım ikincisinde pilin eksi kutbunu bağlamışsınız. Son düzenleme: 29 Ara 2022 Oyla 1 Downvote
İkinci çizdiğiniz farklı olmuş o yüzden çalışmıyor. Butonlara pilin + kutbundan bağlantı yapmanız lazım ikincisinde pilin eksi kutbunu bağlamışsınız.
Konu Sah samurai23 Üye Katılım 29 Ara 2022 Mesajlar 5 Puanları 1 Yaş 20 29 Ara 2022 #3 fgencal' Alıntı: İkinci çizdiğiniz farklı olmuş o yüzden çalışmıyor. Butonlara pilin + kutbundan bağlantı yapmanız lazım ikincisinde pilin eksi kutbunu bağlamışsınız. Genişletmek için tıkla ... Cevap için teşekkürler, şimdi dediğiniz gibi yaptım oldu. Oyla 0 Downvote
fgencal' Alıntı: İkinci çizdiğiniz farklı olmuş o yüzden çalışmıyor. Butonlara pilin + kutbundan bağlantı yapmanız lazım ikincisinde pilin eksi kutbunu bağlamışsınız. Genişletmek için tıkla ... Cevap için teşekkürler, şimdi dediğiniz gibi yaptım oldu.
Under Ground Profesyonel Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 6,146 Puanları 2,556 Yaş 40 29 Ara 2022 #4 fgencal' Alıntı: İkinci çizdiğiniz farklı olmuş o yüzden çalışmıyor. Butonlara pilin + kutbundan bağlantı yapmanız lazım ikincisinde pilin eksi kutbunu bağlamışsınız. Genişletmek için tıkla ... Hidrolik pres çift el devresi mi acaba Oyla 0 Downvote
fgencal' Alıntı: İkinci çizdiğiniz farklı olmuş o yüzden çalışmıyor. Butonlara pilin + kutbundan bağlantı yapmanız lazım ikincisinde pilin eksi kutbunu bağlamışsınız. Genişletmek için tıkla ... Hidrolik pres çift el devresi mi acaba
fgencal Profesyonel Üye Katılım 23 Tem 2022 Mesajlar 2,666 Puanları 781 29 Ara 2022 #5 Under Ground' Alıntı: Hidrolik pres çift el devresi mi acaba Genişletmek için tıkla ... İki tane butonu seri bağla alsana VE kapısı. Kim uğraşacak devreyle mevreyle. Oyla 0 Downvote
Under Ground' Alıntı: Hidrolik pres çift el devresi mi acaba Genişletmek için tıkla ... İki tane butonu seri bağla alsana VE kapısı. Kim uğraşacak devreyle mevreyle.
jes Katılımcı Üye Katılım 9 Tem 2022 Mesajlar 403 Puanları 56 Yaş 30 29 Ara 2022 #6 ödev mi bu güzelmiş Oyla 0 Downvote
fgencal Profesyonel Üye Katılım 23 Tem 2022 Mesajlar 2,666 Puanları 781 29 Ara 2022 #7 jes' Alıntı: ödev mi bu güzelmiş Genişletmek için tıkla ... Öğrencinin de hakkını yememek lazım şimdi. Uğraşmış devreyi bile yapmış işin içinden çıkamayınca sorma gereği duymuş. Olsunda yeterki soru soranlar bu tür öğrenciler olsun. Oyla 0 Downvote
jes' Alıntı: ödev mi bu güzelmiş Genişletmek için tıkla ... Öğrencinin de hakkını yememek lazım şimdi. Uğraşmış devreyi bile yapmış işin içinden çıkamayınca sorma gereği duymuş. Olsunda yeterki soru soranlar bu tür öğrenciler olsun.