yarın EKPSS var

s.a değerli arkadaşlar ;
yarın sabah engelli memur seçme sınavım var bu 3. girişim 5 yıldır atama bekliyorum bir haftadır strese girdim biraz teselli verirmisiniz ? ailem çok büyük baskı yapıyor eğer bu seferde atanamazsam ne yaparım ????

Aleyküm selam, sınav heyecanını üstünüzden atmanız gerekmekte, sınavlarda; "bu sınavı muhakkak başarmalıyım" stresi ile sınava girerseniz maça 1-0 geriden başlarsınız. Önerim sakin olmanız, sakin olarak sınava girerseniz hata yapma olasılığınız çok çok azalacaktır.
Başarılar dilerim. Saygılarımla

sınav heyecanında ziyade bende başka bir şeyin stresi var ya bu seferde atanamazsam ne olur düşüncesindeyim .. ?
Valla başımda öyle bir anne-baba var ki varlığı yokluğundan beter....

Tam da bunu söylemek istedim. Bu düşünceden sıyrılıp sınava öyle girmelisiniz. Şunu hatırlatmakta fayda görüyorum, anne baba yokluluğunda hissediliyor. Bu düşüncenizden de sıyrılın. Onlar anne ve baba. Allah başımızdan eksik etmesin.

Valla benim ki pek öyle değil usta hyattan ne faydasını gördüm ki öldüğünde yokluğunu hissedeyim ? bak yarın sınava gidecem arabayı verin diyorum en basiti vermiyorlar akşam kadar başımın etini yiyip duruyorlar bnlar yüzünden psikolojm ruh sağlığım bozuldu tek atanim de diyarbakır sur olsun hakkari yükseova olsun tek şu evde uzaklaşim....

Arabasını vermeyen tek aile sizde değil Belki de kendi ekmeğinizi elinize alıp yuvanızı kurmanızı istiyorlardır. Anladığım kadarıyla birlikte yaşıyorsunuz ve bekarsınız.
Bende anne baba kalmadı, anne baba yokluğunu iyi bilirim. Hayatta iken kıymetlerini bilin. Varlıkları yeter.

yok be abi öyle deil bana vermiyorlar ama gidip kızlarına damatlarına veriyorlar ??
tamam ekmeğimizi elimize alalım eyvallah ama bu kadar da tepeme binmesinler saçlarım beyazladı bu yaşta bıktım valla hayattan bıktım yaşama sevincimi kaybettim şu tek derdim tek istediğim atanıp bu şehirden gitmek .....

Belki de arabayı hor kullanıyorsunuz yada acemilik var, arabaya bakıyor musunuz ? Arabayı vermeme gerekçeleri belki de bunlardır. Kızlarına vermezlerse damada karşı kötü duruma düşmek var belki mecburen veriyorlardır. Benim bir komşum vardı canını iste verir arabasını yada bir malını isteme. Şimdi oğlu ve torunu aynı şekildeler. Buna takılmayın. Yapacağınız şey kafanızı boşaltıp sınava girmek daha iyi imkanlarla bir iş ve kendi yuvanızı kurmaktan geçiyor gibi. Zaten doğanın kanunu da böyle çalışıyor.

yok be abi ehliyetimizde şöförlüğümüzde var çok şükür mesele o değil evlat ayırıyorlar abi evlat her türlü maddi manevi yardımı kızlarına yapıyorlar ben şurda ölsem bir bardak su vermezler...
Allah şahidim olsun eğer atanıp düzgün bir işim olsun evimide arabamıda herşeyimi kendim alacam ....

Belki de onlarda böyle düşünmeye zorluyorlardır seni Hayata sıkıca tutanan biri olmanı istiyorlardır. Ayağın burkulsa ilk onlar koşar gelir sakın unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…