Konu Sah teknkr Üye Katılım 17 Ara 2008 Mesajlar 253 Puanları 1 Konum yeryüzünde bir garip 26 Nis 2022 #11 Çağdaş Yarımca' Alıntı: Sürücüde bir uyarı durumu (P-OT, N-OT) gibi olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Limit sorunu yok onları sıgma win den pasif ettim gundoganfa' Alıntı: Yaskawa America'nın youtube kanalında anlatılıyor. Buradan izleyerek çözebileceğinizi düşünüyorum, çözemezseniz servo sürücüye giden pulse sinyallerinizin sürücüye ulaştığından emin olun. (Sigmawin+ içinde gelen pulse sayısını görebilirsiniz) Genişletmek için tıkla ... en kısa zamanda deneyeceğim teşekkür ler
Çağdaş Yarımca' Alıntı: Sürücüde bir uyarı durumu (P-OT, N-OT) gibi olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Limit sorunu yok onları sıgma win den pasif ettim gundoganfa' Alıntı: Yaskawa America'nın youtube kanalında anlatılıyor. Buradan izleyerek çözebileceğinizi düşünüyorum, çözemezseniz servo sürücüye giden pulse sinyallerinizin sürücüye ulaştığından emin olun. (Sigmawin+ içinde gelen pulse sayısını görebilirsiniz) Genişletmek için tıkla ... en kısa zamanda deneyeceğim teşekkür ler
Konu Sah teknkr Üye Katılım 17 Ara 2008 Mesajlar 253 Puanları 1 Konum yeryüzünde bir garip 5 May 2022 #12 Çağdaş Yarımca' Alıntı: Sürücüde bir uyarı durumu (P-OT, N-OT) gibi olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... kontrol ettim sorun yok sanki baglantı şemasının dısında bir baska baglantı bir köprü falan mı? yapılacak anlamadım basit bir sorun ama çözemedim teknkr' Alıntı: Limit sorunu yok onları sıgma win den pasif ettim en kısa zamanda deneyeceğim teşekkür ler Genişletmek için tıkla ... Denedim yine olmadı soket pin bvaglantılarında sorun var gibi
Çağdaş Yarımca' Alıntı: Sürücüde bir uyarı durumu (P-OT, N-OT) gibi olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... kontrol ettim sorun yok sanki baglantı şemasının dısında bir baska baglantı bir köprü falan mı? yapılacak anlamadım basit bir sorun ama çözemedim teknkr' Alıntı: Limit sorunu yok onları sıgma win den pasif ettim en kısa zamanda deneyeceğim teşekkür ler Genişletmek için tıkla ... Denedim yine olmadı soket pin bvaglantılarında sorun var gibi