Sayın BuRçin.;
İnanın ben sizin ilk mesajınızı okuyunca, kontaktörün 25 A olduğunu söylediğinizi algıladım. Sizin ikinci mesajınızla bunu anladım.
Ben de tekrar mesaj (Bahse konu olan yazının olduğu mesajı) yazarak etiket okumanın yanlışlarını bildirmek istedim. Yanlış kelimeler seçmişim. Bunu da Sayın ReiS_'in mesajıyla anladım ama iş işten geçmişti. Ben de mesajı silerek yanlış yapacağımı düşündüğüm için (O kısmı tamamen silince ReiS_'in mesajının yarısı havada kalacaktı. Gene de yanlış yapmışım), küçük bir düzenleme ile göstermek yerine öğretmek kelimesini değiştirdim.
Bu güne kadar yazdığım mesajlarda kimseye sataşma, hakaret, aşağılama, küçük görme olmaması da (direkt olarak bana sataşma hariç) benim bu yazının ucunun nerelere geleceğini BİLMEDEN yazdığımın bir işareti olduğunu bilmenizi isterim.
Amacım ne sizi nede bir başkasını kırmak, incitmek, aşağılamak, hor görmek, kendimi de yüceltip büyütmek olamaz. Bu benim dünya görüşüme tamamen ters çünkü. Sizi kırdıysam hakkınızı helal edin. (eksi popülariteden çok daha fazlasını hak ettim çünkü...)
Tüm forum arkadaşlarıma, ziyaretçilere özür borçluyum. ONUR'umu koruyamadıysam boynum kıldan incedir...
(Bana bu iyibir ders oldu. Mesajlarımı artık defalarca okumadan göndermeyeceğim.)
digital_tech'in tavsiyesi üzerine çalışmalara hemen başlayacağım. Konu başlığı da şu olacak:
Kontaktör Etiketlerini Nasıl Yorumlamalıyız?