Şuraya kenara ufak bir soru iliştireyim konu açmaya değmez gibi geldi. Grabcad sitesinde bazı çizimler ipt formatında bunu soliide açmak için ne yapmalı. Solidde açmaya çalıştığım zaman convertor falan diyor. Bir el atarsınız mı hayrınıza
http://www.solvusoft.com/tr/file-extensions/file-extension-ipt/Şuraya kenara ufak bir soru iliştireyim konu açmaya değmez gibi geldi. Grabcad sitesinde bazı çizimler ipt formatında bunu soliide açmak için ne yapmalı. Solidde açmaya çalıştığım zaman convertor falan diyor. Bir el atarsınız mı hayrınıza
Berki konuyu hortlatıyorum ama @lydra hakikaten çok paylaşımcı ben de aranıza yeni katıldım bu arada herkeser merhaba.solid'de çizmedim ama size step yada iges olarak uploadlayabilirim. güncelleyince hemen dönüş yapıcam.
en azından ölçüleri çıkarabilirsiniz. işe yarayabilir. şahin rulmandaki bazı hatalı araçlarında düzeltmelerini yaptım. işe yarayabilir.
Aga öyle sepetlen falan olmaz. Adam akıllı bir proje lazım bize, bu ara bende de proje kalmadı. Yeni bir atış sehbası yapacağım havalı tüfek için ama oda çok uzun sürecek bişey değil.Bu makineyi çok ihmal ediyorum.
Spindle su soğutması için bir sepet aldım. Önceden yerde duruyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 45632
Yan ayaklara sigma profil oturması için 3-5mm bindirme yarıkları açtınızmı sigmalar vida boşluğu kadar dönüklük olmsın diye.