Klavyeah Üye Katılım 28 Ağu 2006 Mesajlar 269 Puanları 1 Yaş 39 22 Eyl 2006 #1 Endüstriel Otomasyon ile ilgili Animasyonlar **YENi** 29 adet Flash Animasyon Dosya Ektedir. Animasyonları izlemek için Bilgisayarınızda Flash Kurulu Olması Gerekir: Ekli dosyalar plc animasyon yeni.zip 3 MB · Görüntüleme: 14
Endüstriel Otomasyon ile ilgili Animasyonlar **YENi** 29 adet Flash Animasyon Dosya Ektedir. Animasyonları izlemek için Bilgisayarınızda Flash Kurulu Olması Gerekir:
volky Üye Katılım 14 Mar 2008 Mesajlar 392 Puanları 1 Yaş 40 2 Şub 2009 #2 ya abi bu animasyonları nasıl izleyebilirim hangi programı yüklemeliyim elinizde varsa bana verebilirsiniz.
ya abi bu animasyonları nasıl izleyebilirim hangi programı yüklemeliyim elinizde varsa bana verebilirsiniz.
djoy Üye Katılım 22 Ocak 2008 Mesajlar 41 Puanları 1 2 Şub 2009 #3 volky' Alıntı: ya abi bu animasyonları nasıl izleyebilirim hangi programı yüklemeliyim elinizde varsa bana verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... rardan çıkarın çift tıklayın yada birlikte aç deyin internet explorer ile çalıştırın ben öyle yapıyorum eğer yukarıda sarı birşey çıkıp açılmıyorsa sarı şeye sağ tıklayın ve engellenen içeriğe izin ver deyin
volky' Alıntı: ya abi bu animasyonları nasıl izleyebilirim hangi programı yüklemeliyim elinizde varsa bana verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... rardan çıkarın çift tıklayın yada birlikte aç deyin internet explorer ile çalıştırın ben öyle yapıyorum eğer yukarıda sarı birşey çıkıp açılmıyorsa sarı şeye sağ tıklayın ve engellenen içeriğe izin ver deyin