Tekerin düz bassın abi, eşimle Balkanlardan Bosna, oradan İspanya yapıp; motoru gemiyle istanbula göndermek ve ispanyada 5 gün dinlenip uçakla istanbula dönmek hayalimiz vardı. Motoru aldık ama kısmet olmadı. Hayaller 2015 yaz ayında kaldı.
hayat insan asla adil davranmıyor. bazı eksikleri şimdi tamamlamayı hayal ediyorum. hiç bir şey için geç değil. dünkü hatalarım olmasaydı bu günkü ben ben olmazdı. ertelediklerimi yaşayabilmek o bile yeter.
bu gün 250 cc bir motor aldım, hayalim olduğu kadar Türkiye turu. havalar biraz daha ısınsın, hem bende o zamana kadar alışırım güzel ülkemi gezerim. kolay değil en son 20 yıl önce vitesli kullanmıştım. küçük olan zaten beni şehir içi gezdiriyor.
bu gün 250 cc bir motor aldım, hayalim olduğu kadar Türkiye turu. havalar biraz daha ısınsın, hem bende o zamana kadar alışırım güzel ülkemi gezerim. kolay değil en son 20 yıl önce vitesli kullanmıştım. küçük olan zaten beni şehir içi gezdiriyor.
Batarya alanında rekabet başladığında fiyatlar düşer menzil kapasitesi artar.
Elektrikli bisiklet veya scooter düşünenler için, üstü kapalı 2 kişilik plaka, mtv, Sigorta gerektirmeyen güzel bir alternatif