yavuz31 Usta Üye Katılım 12 Ocak 2010 Mesajlar 1,193 Puanları 156 Yaş 48 28 Ara 2010 #1 Usta : Çık merdivene Çırak : Çıktım usta Usta buatı gösterir Usta : Sağdaki kabloyu tut bakayım Çırak : Tuttum usta Usta : Hah tamam ötekini tutma onda faz var...
Usta : Çık merdivene Çırak : Çıktım usta Usta buatı gösterir Usta : Sağdaki kabloyu tut bakayım Çırak : Tuttum usta Usta : Hah tamam ötekini tutma onda faz var...
bozkurt63 Üye Katılım 11 Kas 2010 Mesajlar 341 Puanları 1 8 Ocak 2011 #2 hahahhahahhhahha alemsin yavuz kardeş.vala ustada çok akıllımış.aksine çırakda çok saf...
aakerim Üye Katılım 16 Mar 2010 Mesajlar 98 Puanları 1 8 Ocak 2011 #3 çırağı kontrol kalemi olarakmı kullanmış bu adam... yurdum insanı daha neler icat edecek bakalım. Allah böylelerinin elektrikçiliğinden cümle alemi korusun. Oyuncak sanıyorlar bu mesleği.
çırağı kontrol kalemi olarakmı kullanmış bu adam... yurdum insanı daha neler icat edecek bakalım. Allah böylelerinin elektrikçiliğinden cümle alemi korusun. Oyuncak sanıyorlar bu mesleği.