Yeni mesken aboneliği

Merhaba arkadaşlar herkese başarılar bi konu hakkinda bilgi almak istiyorum... Elektrik aboneliği icin 3 daire 2 dükkan olan 5 li bir proje şimdi projede 2 tane yeni abonelik mevcut 3 tanede mevcut abonelik var yeni abone olacak daire trifaze oluyor ,ustamiz projede her odanin aydinlatma sigortası ayrı olacağı söylüyor ve 10 sene önce elektrigi yapılmışti elektrigi mevcut abonede kullanıyorduk bizim evimizde 7 tane priz ve 2 tane lamba kabloları mevcut bu şekilde sigorta kutusu vardi ustamız diyorki her odanin lamba sigortası ayrı olacak ve icerideki boatlardan sigortaya ayri kablo cekilecek 11 tane lamba sigortası katilacak projede böyle diyor zaten projenin resmini aldim yok usta öğle sey olurmu diyorum her lambaya sigortami olur sigorta 2 tane katılacak illa 11 tane lamba sigortası katilacak diyor bi iste bi terslikmi var yoksa benim bildigimmi yanlış biraz aydinlatirmisiniz şu konuyu zaten proje resminide atiyorum bi bakiverin

Ekli dosyalar

• IMG_20250124_180942.jpg
    IMG_20250124_180942.jpg
    211.5 KB · Görüntüleme: 124
Senden yapılan işin hesabı sorulmayacaksa bırak ben biliyorum diyen istediği haltı yapsın . Kafana taktığına bile gerek yok .
Usta ne yapmak istiyorki sizce ben en başında karşı çıktım çünkü işin içinde evin kurulu sistemdeki boatlardaki lambaları ayırıp lamba sayısı kadar sigorta cikisi ayarlayacakti bugün ise sen ne diyorsa öğle olsun diyor...zaten öğle olacaktı benim demem birşeyi değiştirmedi...neyseki istagramdaki bi ustanin konuyla ilgili sesi dinletince tm senin dedigin olsun dedi. Xd
ustayı yenilesek, biraz daha okur yazar bir usta bulsak nasıl olur acaba?
İyi olurda projedeki yeni saatler ve kablolar panoya takıldı ...dükkan saatleri ve bina sigorta kutu montajı kaldı

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,228
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri