3elibrahim
Paylaşımcı üye
evet bu konuda arkadasımız haklı yenı mesajları tıklayınca eskı msjlar gozukuyor ben yenı bır yorum yapsam daha sonra yenı mesajları tıklasam yorumum gozukmuyor bilginize!!!!sitede yeni mesajlara tıklayınca eski mesajlarda görünüyor haliyle 20 sayfa falan mesaj gösteriyor sadece yeni mesajları göstermesini istiyorum.Kolay gelsin iyi çalışmalar.
sayın aksi; sitedeki tüm hat ve temaların renk tonları aynı denecek kadar birbirine benziyor ben konu okurken soruyuda okuyorum cevabıda okuyorum gözüm çizgilerede kayıyor şaşıbak bakşaşı gibi tıpkı dolayısı ile konuya adaptasyon sağlanmıyor.
nereye konu açtığımı nereden bakacağımı renklerden dolayı 3 saniyede buluyordum eskiden şimdi 2 dakikamı alıyo
açılan konuyu renklerden dolayı zaten karışacağından okuma zahmetine giremiyom nede olsa okuyamayacam veya gözüm hat satır kelime kaçıracak diye ilgim azalıyo motive sıfır,
bildirimlerim profilim kontrol paneli çıkış v.s bölümü satırın en üstünde sanki siteden ayrı gibi
mesajlarım arkadaşlarım eski konular bilgilerim bölümü diğerlerinden farksız uğraştırıcı
yani açıkcası beyaz üzerine siyah renk olsa idi bundan daha kolay seçer ayırdedebilirdik renk tonajları tamamen aynı ve açık olduğundan ekran parlıyor ve göz daha falza yoruluyo ve başka yönlere kayıyor
sitedeki reklam panoları diğer hatlardan daha fazla net ve hareketlede uyarıldığından tamamen görselleşiyor sadece reklamları okuyor izliyorum diğer yazı konu cevap aşırı sönük kalıyo kmin sorduğunu kimin cevapladığını anlayamıyor dağılıyorum,
teşekkürler.
sitede yeni mesajlara tıklayınca eski mesajlarda görünüyor haliyle 20 sayfa falan mesaj gösteriyor sadece yeni mesajları göstermesini istiyorum.Kolay gelsin iyi çalışmalar.
evet bu konuda arkadasımız haklı yenı mesajları tıklayınca eskı msjlar gozukuyor ben yenı bır yorum yapsam daha sonra yenı mesajları tıklasam yorumum gozukmuyor bilginize!!!!
sitenin eski versiyonunda yani yeni format ve renk yapısı değişmeden önce günümün yarısı burada geçiyor onlarca konu açıyor öğreniyor cevaplıyordum son 5 aydır siteye girmiyor bakmıyor e-mailime cvp dahi gelmiyor elektrik genel konulu başlıkta 400 kişi olurken bugün 180 kişi var neden acaba lütfen ne yapıp edip düzeltin siteyi teşekkürler.artık bu önerime cevabı okumak için belki 20 belkide 40 gün sonra uğrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?