sayın aksi; sitedeki tüm hat ve temaların renk tonları aynı denecek kadar birbirine benziyor ben konu okurken soruyuda okuyorum cevabıda okuyorum gözüm çizgilerede kayıyor şaşıbak bakşaşı gibi tıpkı dolayısı ile konuya adaptasyon sağlanmıyor.
nereye konu açtığımı nereden bakacağımı renklerden dolayı 3 saniyede buluyordum eskiden şimdi 2 dakikamı alıyo
açılan konuyu renklerden dolayı zaten karışacağından okuma zahmetine giremiyom nede olsa okuyamayacam veya gözüm hat satır kelime kaçıracak diye ilgim azalıyo motive sıfır,
bildirimlerim profilim kontrol paneli çıkış v.s bölümü satırın en üstünde sanki siteden ayrı gibi
mesajlarım arkadaşlarım eski konular bilgilerim bölümü diğerlerinden farksız uğraştırıcı
yani açıkcası beyaz üzerine siyah renk olsa idi bundan daha kolay seçer ayırdedebilirdik renk tonajları tamamen aynı ve açık olduğundan ekran parlıyor ve göz daha falza yoruluyo ve başka yönlere kayıyor
sitedeki reklam panoları diğer hatlardan daha fazla net ve hareketlede uyarıldığından tamamen görselleşiyor sadece reklamları okuyor izliyorum diğer yazı konu cevap aşırı sönük kalıyo kmin sorduğunu kimin cevapladığını anlayamıyor dağılıyorum,
teşekkürler.
Yeni temaya ve yeni renklere geçtik ancak konuların ve mesajların yerleri sabit kaldı. Forumun şeklini çok fazla değiştirmemeye özen gösterdik. Ezbere bir şekilde bile konu açabilir hatta forumu gezebilirsiniz. Renkler ile ilgili sıkıntınızın daha önce belirttiğim gibi monitörünüzün ayarlarından olabileceğini düşünüyorum. İş yerimde kullanmakta olduğum monitörde mavi tonlar ve beyaz tonlar arasındaki renk farkları çok belirgin bir şekilde belli oluyor. Monitörünüz LCD ise biraz arkaya doğru yaslayarak göz izanızın monitörün tam orta noktasına gelmesini sağlayınız. Yine de düzelmezse renk ayarınızı biraz koyulaştırın.
Bu temanın orijinal rengi, beyaz zemin üzerine siyah yazılardı. Temanın orijinal rengi özellikle geceleri gözleri inanılmaz zorladığı için arka planı daha pastel renklerle boyayarak uzun süre forumu inceleyenlerin gözlerini yormayacak bir tonlama yapmaya çalıştık. Aslına bakarsanız biz de ilk olarak alıştığımız yüksek kontrastlı tonlamayı yapmaya çalıştık ancak yeni tema tamamen farklı olduğundan eski renk tonlaması uygulanınca çok kötü gözüktü. Keşke o zaman bir ekran görüntüsü kaydetseydim. Eski renklerin yeni temada ne kadar kötü gözüktüğünü görmüş olurdunuz. Hepimiz forumun yeni renklerine bir şekilde alışmaya çalışacağız. Sanıyorum ki renkleri beğenmemeniz dışında ciddi bir sorun yok. Geri kalan sorunları bir bir çözüyoruz.
Dün akşam itibariyle Google aramasını forum içi arama kutusuna entegre ederek arama özelliğini alıştığınız eski şekline çevirdik. Artık forum içi aramalarda eskisi gibi bütün sonuçlar listeleniyor.
Profil alanları ise sadece renk değiştirdi. Bunun dışında eskisinden hiçbir farkı yok. Eski versiyona artı özellik olarak profilinize girmeden açtığınız konuları ve yazdığınız mesajları takip edebilmeniz için forumun üst menü çubuğuna
Konularımı ve Mesajlarımı Göster menüsü eklendi. Artık açtığınız konuları ve yazdığınız mesajları bulmanız çok daha kolay bir hale geldi.
Biraz daha sabırla ve sevgiyle yaklaşarak forumu eskisinden daha iyi bir hâle getirebileceğimizi düşünüyorum.
sitede yeni mesajlara tıklayınca eski mesajlarda görünüyor haliyle 20 sayfa falan mesaj gösteriyor sadece yeni mesajları göstermesini istiyorum.Kolay gelsin iyi çalışmalar.
Sayın secretagent Vbulletin henüz bir yama yayınlamadığı için açmış olduğunuz
https://www.kontrolkalemi.com/forum/soru-gorus-sikayetler/52816-yeni-mesajlar-sorunu.html isimli konuda açıklanan yöntemler dışında başka bir seçeneğimiz malesef ki yok.
evet bu konuda arkadasımız haklı yenı mesajları tıklayınca eskı msjlar gozukuyor ben yenı bır yorum yapsam daha sonra yenı mesajları tıklasam yorumum gozukmuyor bilginize!!!!
Sayın 3elibrahim bahsettiğiniz özellik doğru çalışıyor. Kendi yazdığınız mesajı okumuş sayıldığınız için yeni mesajlara tıklayınca size gözükmüyor. Ancak diğer üyeler yeni mesajlara tıklayınca onlar okumadığı için onlara gözüküyor.