Yeni Tek Tip Periyodik Ölçüm Raporlama

Anladım, çok teşekkür ederim.
Diyelim ki röle S tipi de değil zaman ayarlı da değil. Bu durumda açma akımları arasındaki orana bakarakta karar vermek mümkün olabilir. Sanırım oran 2 ya da 3 kat orandan emin değilim araştırmak lazım. Yani birisi 30mA diğeri 300mA ama S tipi değil. Açma akımları arasında yeterli oran olduğu için tam olarak seçici değil ama kısmen uygundur denilebilir.
Bu arada benim işim ölçüm yapmak değil, söylediklerim kendi yorumlarımdır.

(1) Forumda Mesaj Yazmadan Önce Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz | Kontrol Kalemi Forumları https://share.google/RUWGcH22PGbjQYV3r

Diyelim ki röle S tipi de değil zaman ayarlı da değil. Bu durumda açma akımları arasındaki orana bakarakta karar vermek mümkün olabilir. Sanırım oran 2 ya da 3 kat orandan emin değilim araştırmak lazım. Yani birisi 30mA diğeri 300mA ama S tipi değil. Açma akımları arasında yeterli oran olduğu için tam olarak seçici değil ama kısmen uygundur denilebilir.
Bu arada benim işim ölçüm yapmak değil, söylediklerim kendi yorumlarımdır.
Yeni tip raporlarda hafif kusur ağır kusur olarak tanımlama belirlenmiş. Sizin bahsettiğiniz usulde bir uygunsuzluk çıksa bile hafif kusur sayılacaktır. Çoğu işletmede selektiviteye dikkat edilmiyor zaten. Ama ben her türlü cevabımı almış oldum çok teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
133,385
Kullanıcılar
459,241
Son üye
uasertan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri