Yeni uye adı

bende sunu sorayim.
nick yaninda profesyonel üye
yeni üye
üye
ya da katılımcı üye var. o neye gore oluyor

Benim nick ad soyad sessiz harfler))..zubeyir balci nin sessizleri..benim en cok yazarken zorlandigim nick @ radymuskucular :)))..cok merak ediyorum ne demek acaba.. hehe)
@zbyrblc yi Zübeyir Biliç diye acmictim kafamda :) @redskymuscular i da bir kere yazdim artik telefon kendi yaziyor bilgisayarda da soruyor bunu mu demek istedin diye. Ama @ yazdigimda hemen @Öksüz Çocuk cikiyor

bende sunu sorayim.
nick yaninda profesyonel üye
yeni üye
üye
ya da katılımcı üye var. o neye gore oluyor
Aldigin begeniye göre puan aliyorsun. Aldigin puana gore de unvan (rutbe) degisiyor. Ama yeni uye unvani komple kaldırılmış.

biz hep üye kaliriz
Kardes ne farkeder ha uye ha uzman ha prof..sen kendini ne seviyede goruyosun onemli olan sey o..forum guncellnmeden once benim unvan sanirim uzman olarak geciyordu.guncellenince yeni uye oldum))..cok onemli degil yonetimden bununla ilgili herhangi bir talebim filan da olmadi..cunku ben kendimi oyle uzman olarak da gormuyorum ayrica:))

Kardes ne farkeder ha uye ha uzman ha prof..sen kendini ne seviyede goruyosun onemli olan sey o..forum guncellnmeden once benim unvan sanirim uzman olarak geciyordu.guncellenince yeni uye oldum))..cok onemli degil yonetimden bununla ilgili herhangi bir talebim filan da olmadi..cunku ben kendimi oyle uzman olarak da gormuyorum ayrica:))
ben de suan kendimi uzman gormedigumden olamayiz dedim. keske meslegimde iyi olsam da burada çaylak diye geçsem
Cok dogru diyorsunuz. Onemli olan is hayatinda uzman gozuyle bakilmasi.

Forum istatistikleri

Konular
130,305
Kullanıcılar
453,568
Son üye
mertr1907

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri