Yol Tavsiyesi

Merhaba ben bu sene myo elektrik bölümünden mezun oldum ve şuan bir elektrikçide çıraklık yapıyorum yapılan iş genellikle tesisat işleri şuan orada bir şeyler öğreniyorum ama tekniker olarak nasıl bir yol izlemem gerektiğini, elektriğin hangi alanında veya alanlarından ilerlemem gerektiğini merak ediyorum ve aklıma otomasyonla akıllı ev sistemleri konusunda kendimi geliştirmek geliyor. Buradaki tecrübeli elektrikçilerden tavsiyeler istiyorum.

elektriğin hangi alanında veya alanlarından ilerlemem gerektiğini merak ediyorum
merak etme güzel insan, sadece karar ver ve kararının arkasında dur. burada bizlerin yönlendirme tavsiyeleri, kişilerin kendilerine göre göreceli olacaktır şöyle düşün senin gibi bir tekniker arkadaş, haydi şimdi stajdı çıraklıktı öğrenerek çalıştı diyelim 1-2 yıl böyle geçsin arada askerliği de çıkarsın. artık önünde engeli kalmadı. biri bir dükkan açtı teknik servis oldu "para kazanıyor" öteki aynı iş yerinde usta olarak çalışıp "para kazanıyor" bak gördün mü? ikisi de para kazanıyor. şimdi ben hangisi olarak sana yönlendirme yapayım?

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,227
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri