Yelek kardeş bende forumlarda okudum şantiyeye düşüp kurtulmaya mühendisler başlığını kendimi buluyordum o yazılarda ondan yazdım
Moskova/rusya 1 dakika bekleme git hayatını yaşa. Rusçada öğrenirsin bir rus biz kızla evlenip rus vatandaşlığı aldınmıydı paçayı sıyırmışsın demektir. Yani demek istediğim çifte vatandaşlık. Yarın bir gün türk ekonomisi 2001' deki gibi iflas ettiğinde gidecek biryerin olur en azından.
Ben bu bataklığa saplanıp kaldım o teklif bana gelse koşarak giderdim....
Bana göre başına talih kuşu konmuş. Değerlendir kardeşim.....
Saygılar...
kız arkadasım var uzun süredir de beraberiz. umarim daha da beraber oluruz. rusya o açıdan beni ilgilendirmiyor.
onun dişinda görüşmeye gidecegim yarin seni rusyada istiyoruz derlerse hemen basip gidecegim tabiki. ama korkmuyor degilim daha yeni mezun oldum cok tecrübesizim, çekiniyorum biraz ama tabiki bu beni rusyaya gitmekden alikoymayacak.
anladım onu sorun yok yaniKız kısmını espiri olsun diye söylemiştim zaten. Malumunuzdur rusya lafı geçince bu espiri klasik olarak yapılır ülkemizde. Neyse Fahri Beyin dediğine katılıyorum ama görüşmeye gitmeden şartlarını iyi belirle, maaş konusunda 3000 dolardan aşağı inme derim.
Sayglılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?