trant Üye Katılım 4 Haz 2008 Mesajlar 41 Puanları 1 14 Haz 2018 #51 ahmet55' Alıntı: selam.yıldız üçgen devrede hat kontaktörü neden yapışır. Genişletmek için tıkla ... Kontaktör kontaklarını daha önceden yapıştığı zaman zımparalayıp tekrar taktıysan daha çabuk yapışır
ahmet55' Alıntı: selam.yıldız üçgen devrede hat kontaktörü neden yapışır. Genişletmek için tıkla ... Kontaktör kontaklarını daha önceden yapıştığı zaman zımparalayıp tekrar taktıysan daha çabuk yapışır
trant Üye Katılım 4 Haz 2008 Mesajlar 41 Puanları 1 14 Haz 2018 #52 tonyakuk' Alıntı: bana göre zaman rölesi .tercihimde softstarter baglantısı kolay biraz fiyatı fazla.yıldızdan üçgene geçerken motorda darbe yapmıyor. Genişletmek için tıkla ... softstarterlarda yıldızdan üçgene geçme durumu yoktur. gerilim kırparak yol verilir
tonyakuk' Alıntı: bana göre zaman rölesi .tercihimde softstarter baglantısı kolay biraz fiyatı fazla.yıldızdan üçgene geçerken motorda darbe yapmıyor. Genişletmek için tıkla ... softstarterlarda yıldızdan üçgene geçme durumu yoktur. gerilim kırparak yol verilir
trant Üye Katılım 4 Haz 2008 Mesajlar 41 Puanları 1 14 Haz 2018 #53 Mardahan' Alıntı: Soft starterların çalışma prensibi ne ? Frekans değiştirerek mi yol veriyor ? Yıldız üçgen otomatik yol vermede tercihim yıldız-üçgen role... Yıldız üçgen arası enerjisiz kalan zamanı kendim ayarlayabiliyorum çünkü... Genişletmek için tıkla ... Hayır.Gerilim kırparak yol veriyor
Mardahan' Alıntı: Soft starterların çalışma prensibi ne ? Frekans değiştirerek mi yol veriyor ? Yıldız üçgen otomatik yol vermede tercihim yıldız-üçgen role... Yıldız üçgen arası enerjisiz kalan zamanı kendim ayarlayabiliyorum çünkü... Genişletmek için tıkla ... Hayır.Gerilim kırparak yol veriyor