Öğrenciler için tavsiyeleriniz nelerdir?

Mrkilic27

Üye
Katılım
7 Eyl 2009
Mesajlar
46
Puanları
1
Ya forumu gezdim de bir sürü ilginç konu başlıkları var..Ben de bir konu açmak istedim..EEE öğrencisiyim 1.sınıftayım ingilizcem 10 üzerinden 7 seviyesinde diyebilirim..Bu yaz da Antalya bölgesinde ingilizce geliştirecem..ortalamam da iyi..Fransızca da öğreniyorum..Seneye yurtdışında staj yapacam inşallah..:) Acaba bu şeklide devam ettiğim takdirde ilerideki durumum ne olur ? Ve Birşey daha ben Yüksek lisans yapmak istiyorum ileride Enerji üzerine acaba yandal da önerir misiniz? Ve yüksek lisans yurtdışı mı daha iyi olur?
 
Adamım herşeyi zamanında çöz, ilerde hiç bir şey için zaman kalmıyor....25 i ne kadar her şeyi halletmiş ol...
 
selamun aleyküm
bu yazıları görünce çift anadal yapılması aklıma geldi. Elektronik ve makina mühendisliği elektronik ve bilgisayar mühendisliği akla gelenler arasıda
Hayırlı günler dilerim.
 
eğer ileride yüksek gerilimle ilgilenmek istiyorsan. enerji dağıtımı, yüksek gerilim ve elektrik makinaları derslerini alman gerekiyor yoksaemo 1kv üstü belge vermiyor. eğer almadıysan hazır okulun bitmemişken almanı tavsiye ederim.
 
ben de elektrk elektronik mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim Özimek in otomatik kumanda plc pic programlama kursuna gidiyorum birşeyler öğrenmek için öğreniyorum da ileride faydalı olacağına eminim yani boş durmamak lazım mutlaka dediğin gibi ing çok önemli önerileri ben de dikkatle dinliyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,264
Mesajlar
916,304
Kullanıcılar
450,086
Son üye
Lyewor_

Yeni konular

Geri
Üst