cam makinesi

ewet aklima geldi soleki bu resim attigim icinden cikan kopuk kablolu olan kirmizi ve siyah iki kablo cikisi var .yeni taktigimda ise kablosu oldukca uzun iki kablo cikiyor fakat ikiside beyaz her ikisinide denedim isinan yuzey 100 derece falan ama gostergede 35 derece falan fakat tablaya temas ettrmedim yakinina astim termokupulu


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
bence tablaya temas ettrmem gerekiyor belki o zaman dogru sicaklik degerine ulasabilirim fakat taktigim termokupuln degeri bozulan ile aynimi ondanda emin olmaliyim tamamen monte etmeden once.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Kullanabileceğin bir ısı kontrol cihazı varmı yakınlarında delta emko enda marka vs?O cihazı kurupda yeni takılan thermoplda deneme.
Yurtdısından gelen genelde çinden gelen elektronik proses cihazları sıkıntılı oluyor.Isı kontrol cihazının markası nedir?Belkide tep tip thermkpl destekliyor olablir.
 
isi kontrol cihazi bakarim yarin sorarim arkadaslara bu termokupulu adapazarinda bulmaya calisacagim.sonra ise termokupulu tablaya temas ettirp dediginiz gibi bi isi kontrol cihazi ile son testini yapmayi dusunuyorum.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Forum istatistikleri

Konular
128,260
Mesajlar
916,276
Kullanıcılar
450,082
Son üye
feritkvl14

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst