Ccs c mi yoksa microbasic mi hangisi?

muratmert4

Usta Üye
Katılım
26 Eyl 2007
Mesajlar
1,107
Puanları
156
Yaş
50
Konum
ANTALYA
Arkadaşlar tavsiyelerle pic program için CCS C ye kara verdim ama dün nette okuduğum yazılar beni kararsız kıldı. Yok hafızada çok yer kaplıyor, yok kasıyor...... CCS C mi? yoksa pbp yada MicroBASIC mi?
Bilgisi olanlar lütfen detaylı bir bilgi verirlerse çok sevineceğim.
Kolay gelsin
 
sayın muratmert4,
eğer yazılımlarınızda fazlası ile matrix işlemler ve matematiksel işlemler var ise CCS uygundur eğer kolay şekilde işlemler ise hiç CCS girme basic program dilinde çok kolay bir şekilde yapabilirsin,
ama şunu unutma CCS daha güvenilir ve etkili,
biz eğer yazılımı kolay ise hiç CCS açmıyoruz proton basic programında yapıyoruz eğer yazılım fonksiyonel bir yazılım ise CCS ile yapıyoruz
Tercih sizin
 
Teşekkürler arkadaşım. Verdiğin bilgiler benim için çok değerli kıymetli ustamız ferittt te aynısını söylemişti o zaman CCS C . İkinize de tekrar teşekkürler. Kolay gelsin.
 
sadece habyi secerdim kolaylıgı icin ccs c yi secerdim : cunku en kolay haberlesme ccs c editorunundur
 
Unutmamalı ki program hafızasından en fazla yiyen de ccs dir.Programlama yaparken buna da dikkat etmelisiniz.
 
eğer vaktim bol ve seri üretimler üzerine bişeyler yapacağım diyorsanız

Hangi dille yazarsanız yazın hız ve hafızada az yer harcamak için en güzeli en asebly de düzenleme yapmatır ya da direkt olarak asembly yazmaktır.

Üstelik pic e tam anlamıyla hakim olursunuz, ama bunun yanın da hata ayıklama zordur ve üst düzey dillerde 1-2 satırla yapılan işlemler için asebly de günlerinizi alabilir.

Saygılar
 
Sn. Abuzettin20 yaptığınız açıklamalar için teşekkür edrim Yazılım için CCS C biraz kolayıma geldi. İnternettede yardımcı linkler ve forumlar çoğunlukta olması beni yönlendirdi. Basit işlerim için ld micro yada Parsic kullanıyorum. Biraz ağır kalıyorlar ama iş görüyorlar. Tüm Aarkadaşlara teşekkür ederim.
 
CCS Cyi nasıl ögrene biliriz.ücretsiz kurs veya video linkleri ni bilenler burda yzarsa sevinirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,332
Mesajlar
916,772
Kullanıcılar
450,176
Son üye
electrical_engineer

Yeni konular

Geri
Üst