CNC Router Yapımı - Fotoğraf Video ve Açıklamalı anlatım.

merhaba. verdiğiniz bilgileri okuyarak ben de makita aldım. yalnız bir sorum olacak. 6 mm yi 3mm ye çeviren aparatı nerden aldınız acaba. bana da lazım ?
dostum aynı makinadan bendede var aradığım 3mm aparatı bulabildin mi acaba
 
biz cncden çıkma alımunyum parca istiyoruz fiyat nasıl alırız
 
hayır dostum bulamadım. arkadaş da cevap yazmadı. hala cevap bekliyorum..[/QUOTE

ben tornada kendi üzerindeki 6 mm'nin dışı aynı iç çap 3 mm olan yaptırdım birtane ama deneme fırsatım olmadı henüz. yüksek devirde ne yapar bilemiyorum
 
5 eksen bu mudur, yani 5 eksen kart ve 5 motor aldığımızda bu şekilde mi monte etmemiz gerekiyor acaba?
 
Merhabalar, sizin yayınladığınız 5 eksen videoyla alakalı birşey sormak istiyorum, 5 eksen kart ve 5 motor aldığımızda bu şekilde mi monte etmemiz gerekiyor acaba? Yani anlamadığım nokta sürücü kartı bu şekilde montaja göre mi tasarlanmış sadece. Birde atıyorum 200*100*20 boyutlarında 5 eksen bir tezgah yaptım diyelim, bu boyutları alet nasıl anlıycak yani alete nasıl giriyoruz, hep mekanik tarafından bahsediliyor ama ben elektrik elektronik tarafından anlamıyorum, yanıtlarsanız teşekkür ederim.
 
çok güzel bir makina yapmışsınız emeğinize ve paylaştığınız bilgilere teşekkür ederim.acaba yaptığınız cnc nin ölçülerini parça resimlerini verebilir misiniz bende yapmayı düşünüyorum fakat korkularım olduğundan dolayı yapamıyorum(ölçüleri tutturamam vs gibi)
 
Usta sen gerçekten eli öpülesi bir adamsın. Başarılarının devamını diliyorum. Bizim gibi bilmeyenlere yardımcı oldugun için. Ve insanlardan bilgi saklamayıp paylaştıgın için
 

Forum istatistikleri

Konular
128,433
Mesajlar
917,562
Kullanıcılar
450,356
Son üye
HiçBilmiyorum

Yeni konular

Geri
Üst