değişken yüklerde sistem doğru ama sonuç yok ?

ekol29

Üye
Katılım
31 Eki 2009
Mesajlar
1
Puanları
1
arkadaşlar benim sorunum konpanzasyonda çekilen akımlar çok değişken kullandığım röle entes RG3 12C olduğu haldekondansatörleri hiç sabitlemiyor sürekli hareketli çekilen kol akımı 110 AMPER 150/5 akım trafosu kullandım 125 kwar kondansatör var devrede röleye giden akım trafosu uçları doğru rst doğru ama yinede bir çözüm bulamadım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşk ederim hakan
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Dengesiz ve hızlı yükler için tristör anahtarlamalı sistemleri tercih ediniz. Yerli üretim özellikle birçok firma var bunları üreten..
 
Hızlı değişen yükler için klasik kompanzasyon sistemleri ile tesisi çözüme kavuşturmanız çok zor. Mutlaka tristörlü sistemler kurmanız gerekiyor. Bunun için karmet EKKM, elektrolojik Factor.1 tarzı sistemleri önerebilirim. Arama motorlarıyla ilgili firmalara ulaşabilirsiniz.
 
Alron'u da incelemenizde yarar var.
 
Elektrolojik firmasının ürünlerini iyi bilirim. Sıkıntınız neyse onlarda bir çözüm mutlaka vardır. Tristör anahtarlamalı kompanzasyon konusunda oldukça tecrübeliler.
Tavsiye ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,400
Mesajlar
917,275
Kullanıcılar
450,293
Son üye
dersdersders

Yeni konular

Geri
Üst