Elektirikçinin hisleri güçlümüdür

levent25

Üye
Katılım
28 Kas 2007
Mesajlar
35
Puanları
1
Yaş
39
Sayın arkadaşlar elektrikçilerin hislerinin diğer mesleklerde olanlardan daha güçlü olduğu kanaatindeyim niyemi çalışma hayatımızda günlük iş yaparken tetbirve güvenligi hafife alıp işe başlıyoruz .(sistemde arıza var enerji % yüz kesilmiştir otomatikmen)Tam elimizi atarken içimizden bir ses dur değiyor
dokunma yanarsın.Ve bir kazayı daha böylece atlatmış olduk,hepimize kazasız belasız günler selamlar.
 
içimizdeki ses değilde içimize yerleşmiş emniyet tedbiri nedeniyle oluşan çekince ve korku gibi bişey diyebiliriz bence, çünkü elektriğin ne acı sonuçlar vereceğini biliyoruz diye düşünüyorum. inanmak yada his yerine kontrol etmek ve tedbirimizi almak en iyisi bence, hislere herzaman güvenemeyiz.
 
emniyet ,emniyet ,emniyet sonra yine emniyet
 
İnternette birçok elektrik ve mekanik kaynaklı iş kazası resimleri görüyoruz. Evde beni bekleyen bir ailem var. Bu sebeple elektriğin kesildiğinden emin olduğum halde bile uygun ölçü aleti ile kontrol ediyorum. Hislerimiz kuvvetli bile olsa güvenliği elden bırakmamalıyız. Çünkü sadece kendimize karşı sorumlu değiliz.
 
elektrik işi hislerle yürümüyor her zaman için önce emniyet arkadaşlar hepimiz dikkat edelim elektrik işi şakaya gelmez dönüşü olmaz şahit olduğum kazalar var allah korusun ölmesende sağlam kalmassın
 
içgüdüyle bu iş yürümez, tek güdün şüphe olmalıdıır. ben her elektrik devresine(kendim yapmış olsamda) bir sorun varmış gibi yaklaşırım. enerjiyi kesen ben olsamda, kontrol etmeden işe başlamam. elektrik işinde babana bile güvenmeyeceksin.
 
Arkadaşlar güvenlik,emniyet,özgüven her şey tamam sanki öyle an geliyorki bunlar off duruma geçiyor ve saliselerle kıl payı ölümden dönüyorsun içinde ki sese uyarak birazda kader ve inançla ilgili gibi.Bu konuyla alakalı yaşanan olayları anlatılsa galibe binlerce sır perdeleri çıkar,her şey tamamdı ama titanik battı gibi sevgi ve selamlar.
 
hissi bilemem ama iyi koku alan bir burun çok işe yarıyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,246
Mesajlar
916,160
Kullanıcılar
450,056
Son üye
atas.27

Yeni konular

Geri
Üst