Fiş erime sorunum var

değrleri ampere göre seçiyor san ve genede erime yapıyorsa gevşek bişeyler vardır yada kauçuk başlıklar kullnmanı öneririm
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
değerli teknoseko arkadaşım 22kw bir motor 58a çeker demişsin. bu motora kaç amperlik bir aşırı akım rölesi takacağız.58 amperi nerden buldun açıklarsan memnun olurum. belki ilk kalkış anında söylediğin amperi çekebilir.birde bu motorun boş yükteki akımımıdır? bu motoru birde yüteyken düşün. ben düşündüm içinden çıkamadım. saygılar.
 
arkadaşlar 22kw bir motor ortalama 43amper çeker.saygılar.
 
Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
fiş ve prizlerde İTHAL ürünler kullanılması doğrudur IP 67 koruma sınıflı ürünler tercih edilirse sorun kalkacaktır.
örnek marka mete enerji
 
22 kw da fiş priz düşünmek ilginc geldi bana grup sigorta veya pako şalter bu motoru korucak elemanlar nerde onuda anlamadım yıldız üçgen çalıştırmak felan gerkmiomu?
 
Merhaba arkadaşlar. Ben mete enerji firmasında ege bölge sorumlusu olarak çalışıyorum. Tesadüfen konuyu gördüm. Mermer makina imalatçılarının çoğu bizim ürünlerimizi kullanıyor. Ben mermer ocaklarını aktif olarak ziyaret ediyorum. Mermer makinalarındaki fiş ve prizlerin erime sebeplerinden en önemlisi şudur. Fişi prize tam takmadıklarından dolayı, gerilim ile ilgili sorunlar, fişler girmiyor diye gres yağı ile yağlanması ve prizlerin tozlanması. Benimle irtibata geçerseniz eğer en yakın sürede hangi bölgedeyseniz arkadaşlarımı size yönlendirip gerekli çalışmaları yapmanızı sağlıyabilirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,330
Mesajlar
916,748
Kullanıcılar
450,173
Son üye
selmantufekci

Yeni konular

Geri
Üst