Forum Altyapı Değişikliği Duyurusu

Forum veri tabanını değiştirme süreçleri yorucu ve sancılı oluyor. XenForo yazılımının kullanıcı arayüzü mevcut sisteme çok benzediği için kullanıcıların çok zorlanmayacağını tahmin ediyorum. Tabi ufak tefek farkları var ama ona da android sistemlere alıştığımız gibi kısa sürede alışacağımızı düşünüyorum.
 
Yanilik iyidir. Uzun bir süre vbulletin kullandım. Sorunları bitmez ama çok esnek olmasından dolayı. Yeni alt yapı umarım çözüm olur. Forum büyük bir forum sağlam alt yapı istiyor.

Kolay gelsin.
 
Teknolojiye ayak uydurmak forumumuza yakışan bir davranış, vBullettin e alışmış olsak da gerçekten bazen can sıkabiliyor, geçiş sürecinin çok sancılı olacağını düşünmüyorum, belki hissetmeyenler bile olabilir, görünüşünde çok farklılık olmayacak gibi.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, kolay gelsin.
 
Forumumuzun alt yapı değişikliği tamamlanmıştır. sorun yaşayan ve hata ile karşılaşan üyelerimiz bu konu altında belirtebilirler. giriş yapamayan ve hesabına ulaşamayan üyelerimiz [email protected] mail adresimizden bizimle iletişime geçebilirler.
 
Eskisine alıştığımız için biraz garip ve kullanışssız geldi bana.Alışmak zor olmaz inşallah.
 
Hayırlı olsun yeni yazılım güzel.Fakat yeni konular ve yeni mesajlar tamamda eski konu ve eski mesajlara nasıl ulaşabiliriz.
 
Merhaba.Yeni bir sistem her zaman için eski bir sistemden kat kat daha iyidir.Mükemmmel bir sistem bence.Mükemmelliği de yazılan mesajların neredeyse anında foruma da ulaşması,eski sistemde bekleme (Eski sistemde yazının kayıt edilmesi,mesaj düzenlenmesi,vb. ve işlemler sırasında oldukça da zaman kaybı yaşanmaktaydı.) devresi bu yeni sistemde yok,yani her şey çok hızlı,bu yönüyle memnun kalmamak da mümkün değil,çalışma sistemi (Alt yapısı itibariyle) çok güzeldir.

Ancak yeni bir sisteme alışmak (Örneğin doğrusunu söylemek de gerekirse ben bile win xp'den win 7'ye yeni terfi ettiğim bu sene (Nisan 2014) ilk zamanlarımda biraz zorlanmıştım.) elbette adaptasyon devresinden sonra çok daha kolaylaşacaktır düşüncesindeyim.Örneğin az önce farkettiğim bir olumlu yanı da size +pop verenleri,+pop verdiklerinden sonra yazıyı değiştirseniz bile yine de görmeniz.Eski sistemde bu özellik yoktu örneğin.

Üyelerin mesaj sayısı yeni sistemde yine ayni kalıp korunurken "beğenilen mesajlar" ve"ödül puanları" kısmında yeni bir puanlama sisteminin de geçerli olabildiğini,yani eski sistemden farklı bu yanını görüyoruz. Herkese bu yeni alışma (Adaptasyon) devresinde kolay gelsin diyorum.Hayırlı olsun.Saygılarımla.
 
Son düzenleme:
Hayırlı olsun.
Biz puan(+pop) veremiyoruz sanırım bir de "alıntı yap"ma kısmı göremedim!
Bir de okuduğum konular belirgin değil hepsi aynı font aynı şekil, lütfen buna da bi el atın, teşekkürler. 15:29
 
Son düzenleme:
Profilde, izlediklerim ve beni izleyenlerin rakamdaki font rengi açık renk arka fon da beyaz okunmuyor düzeltilirse iyi olur, teşekkürler. (Test pilotu)
 
Merhaba.Bir de "bildirimler" kısmında bunun üst kısmında çıkan ince bir kırmızı rakam yerine "Bildirimler" sütununun tamamının eski sistemdeki gibi örneğin kırmızı veya sarı çok dikkat çeken bir renkte de yanarak uyarı verebilmesi sanırım daha çok dikkat çekici de olur bizler için.Göz ucuyla bakılsa bile yapılan bildirimler hemen anında farkedilebilir diye de düşünüyorum.Saygılarımla.
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,487
Mesajlar
917,984
Kullanıcılar
450,461
Son üye
Abdulkadir şahin

Yeni konular

Geri
Üst