Hangi Malzemeleri Otomasyon Malzemesi Grubuna Dahil Edebiliriz?

halilergel

Üye
Katılım
11 Tem 2012
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
40
Arkadaşlar merhaba,
Yeni bir sisteme geçiyoruz sizlerden bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. otomasyon malzemeleri nelerdir. Hangi malzemeleri otomasyon malzemesi grubuna dahil edebiliriz.

automation components (QCS/DCS/PLC)

Bu gruba hangi malzemeler dahil edilebilir.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
yeni sistemden kastın nedir .ne yapmak istiyorsun.plc sensörler driverlar v.b hepsi otomasyon malzemsidir.
 
ne yapıcan ki arkadasım bensana 10000 adet otomasyon malzemesi sayarım sen nasıl bir sisteme gecion aç biraz
 
Elektrikle ilgili aklına gelen hertürlü malzeme otomasyon için lazım olabilir.Kontaktör,röle,sigorta,start-stop butonları,sensörler,valfler,Operatör panelleri,Plc'ler,inverterler ................................ Bunun listelemesi bayaaaa uzun olur kolay gelsin.
 
arkadaş erp sisteminden bahs ediyor sanırım kısacası schneider ın kataloğunu aç ilk sayfadan son sayfaya kadar tümü otomasyon malzemesidir.En az 2000 kalem var diğer markalarıda düşünürsek allah bunları veri tabanınan girecek arkadaşa sabır versin :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,396
Mesajlar
917,248
Kullanıcılar
450,282
Son üye
emrekrtd11

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst