Kırıp dökmeden her eve alarm nasıl döşenir...

cillop2006

Üye
Katılım
4 Şub 2008
Mesajlar
125
Puanları
1
Yaş
39
kırıp dökmeden her eve alarm nasıl döşenir...

arkadaşlar yeni bir villa tesisatı bitirdim ancak en son aklımıza alarm sistemi geldi müşteride çok hassas aklıma şu basınçla çalışan alarmlar geldi bilgisi olan var mı sağlıklı olurmu yada başka önereceğiniz bi yol varsa lütfen
 
basınclı olanları kesinlikle tavsiye etmem.kablosuz alarm sistemleri var,onlardan kullan.kablosuzların vs nin icindede en iyisi dsc dir.kaliteli bir mekan icin bunu kullanmanı tavsiye ederim.zira kablosuz cihazın pilinin bittigini uyaran pek fazla kablosuz alarm cihazı yok.hele birde alarm merkezine baglarsan basın hic agrımaz.
 
Dsc degilde caddx kullanmani tavsiye ederim kablosuz kullanacaksan
Sayet pronet bile kablosuz performansi yetersiz oldugu icin dsc yerine caddx kullanimina gecti. Dsc de iyi bir panel ama kablosuz frekans araligi vasat.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
kablosuz alarm sistemi kullan bence ve DSC kullan en son modeli dsc9045 sadece tel. hattı ve eğer siren takacaksan sirene kablo çekmen gerekir ama sirene gerek yok bence çünkü kendi üzerinde dış siren gibi yüksek sesli sireni var.
 
Merhaba,

Kablosuz alarm sistemlerinde DCS, Caddx, Paradox, Crow bu markaların ürünlerini güvenle kullanabilirsin. Farklı büyüklüklerdeki manyetik kontak alternatifleri, kumanda alternatifleri, PGM'ler ile villa için panjur, kombi, otopark bariyeri vb açma kapamalarda REM3 kumandası ile benim tavsiyem Paradox olacaktır.
Ama siz seçim için bilgi kaynağı hangisi daha fazla ise onu tercih kriteri olarak da kullnabilirisiniz ayrıca aksesuar seçeneklerine ve temin imkanlarınız da önemli.
Sirenin kablosunu bir şekilde panele göze batmadan ulaştırabileceğinize inanıyorum. Bulunduğunuz yere göre markalarda 433, 868 MHz özelliklerini belirleyici olarak da kullanabilirisiniz.

İyi çalışmalar dilerim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,360
Mesajlar
917,015
Kullanıcılar
450,226
Son üye
wanderfull

Yeni konular

Geri
Üst