Klima sistemleri dalı

RÜZGAR-09

Üye
Katılım
8 Eki 2008
Mesajlar
21
Puanları
1
Herkese merhaba
Aydın da Mimar Sinan End Meslek Lisesinde klima sistemleri dalı açtık . 2 yıldır öğrencilerimizle eğitime devam etmekteyiz. Bu yıl ilk kez öğrencilerimizi staj çalışmalarını gerçekleştirmleri için işletmelere gönderdik. Öğrencilerimizi gönderdiğimiz firmaların memnuniyeti bizleri mutlu ediyor doğrusu. Geçen yıl dal açmaya karar verdiğimizde elimizde hiçbir cihaz yok iken bugün resmi kurumlardan ve servislerin bazılarından ve de yardımsever kuruluşlardan aldığımız arızalı yada sağlam klimalarla öğrencilerimize mesleğe hazırlamaya devam ediyoruz. Genelde split tip klimalar ile pencere tip klimaların çalışan kısımlarını birleştirerek öğrencilerimizi eğitiyoruz... Genelde klima sistemleri dalına tercih edenlerin arasından en yüksek puanlıları seçtiğimiz için öğrenci kalitemiz de daha iyi--- derslerin uygulanmasında performans düzeyimiz çok yüksek.
Bunun yanında ülkemizde klima üretimi dalında çalışma yapan firmalardan da teçhizat için yazışmalarda bulunduk ama şu ana kadar yeterli desteği alamadık kendilerinden.
Adım Mehmet AKCAN Klima sistemleri öğretmeniyim ... SİZLERDEN İSTEĞİM : KASET TİPİ(tavan) --YER TİPİ -- ARAÇ KLİMASI DEVRESİ OLMAK ÜZERE SAĞLAM YADA ARIZALI PARÇALARA İHTİYACIMIZ VAR . (kaset tipi veya yer tipi sadece iç ünite arızalı da olabilir)
eğer biz yardım edebiliriz diyen var ise lütfen ileti göndererek yada telefon ile bize ulaşır ise sevinirim.. hepinize iyi çalışmalar dilerim
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.

Forum istatistikleri

Konular
128,381
Mesajlar
917,140
Kullanıcılar
450,262
Son üye
EminFurkan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst