Koşu Bandı yapmak istiyorum

Senin için pahalı olmayabilir ben için pahalı.. Ben buraya yardım bulmak için yazdım kendim yapabilmek için.. senden fiyat öğrenmek için değil.
Bana burası birazcık kaba gibi gelmişti. Kolay gelsin.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Sn. *hasan* dikkat ederseniz arkadaşlar size kötü bir şey söylememişler fikirlerini belirtmişler. Bende söylediklerine katılıyorum yapmaya kalksanız cebinizden daha fazla para çıkacağı kesin kaldı ki elektrik ve mekanik bilgim yok demişsiniz. Buradaki arkadaşlar size her ne kadar elektriksel ve mekaniksel olarak yardım etmeye çalışsalar da eğer temeliniz yoksa işi başarmaya vakıf olamayabilirsiniz.
Ben hobi olarak uğraşacağım pahalı olsun ama benim olsun derseniz o başka p fakat maliyetinin önemli olduğunu vurgulamışsınız.


sayın elgazı öncelıkle teşekkür ederım arkadaşa mantıklı olanı yazdım kendı açımdan yapar yapmaz kendısı bılecek işi elektrık mekanış işinden anlamadığını belırtmış koşu bandı ole sıradan motor tak bant yurusun basıt bışey değıl bunun devır kontrolü var emnıyet kılıdı var ben20 yaşima kadar sureyı saymıyorum elektrık elektronik az çok mekanık 40 yıldır bu işlerın içindeyım bana yap deseler yapamam yaparım desem kendı adıma ukalalık olur :)arkadaş aslında gerı donuş tarzını anladımda boşver yaşımız 60 yazdığı kelıme leb demeden leblebı anlamı taşıyor gençtır biz gençlerle takışmıyalım ıyısı allah yolunu açık etsın
 
Şu aşağıdaki youtube videosunda nasıl yapıldığı anlatılıyor. Siz bakmayın bu boş boş konuşanlara. Kendiniz yapabilirsiniz, hemde çok ucuza ve güzel olur. Ama araştırın ingilizce kaynakları türkçede kaynak yok.

 
Şu aşağıdaki youtube videosunda nasıl yapıldığı anlatılıyor. Siz bakmayın bu boş boş konuşanlara. Kendiniz yapabilirsiniz, hemde çok ucuza ve güzel olur. Ama araştırın ingilizce kaynakları türkçede kaynak yok.


Boş boş konuşanlar deyince hemen geldim..Temsil ettiğim zümreye laf ettirmem :)

İmdi linkini verdiğiniz "şey" Koşu bandı değil.Olsa olsa yürüyüş bandı olur.Koşu bandı diyebilmek için ellerinizle bir yere tutunmadan ve hareket esnasında adım aralarında iki ayağınızın da yerden kesilerek koşabileceğiniz platform olması lazım.Bu şekilde efor sarf etmek ergonomik değil.Hatta gördüğüm kadarı ile duruş ve tutuş ,pozisyonu itibarı ile çok rahatsız edici hadi onu geçtim sakatlığa yol açar.

İkincisi bu bant güvenilir değil.Özellikle kilo sorununuz varsa.Hem uzun vade dayanıklılık hemde rijitlik sorunu yaşarsınız.

Soruyu soran arkadaşa gelince.

1: Maksimum kaç kiloluk biri koşacak üzerinde ve boyu kaç (daha doğrusu koşarken adım mesafesi)
2:Maksimum kaç km hıza ihtiyaç duyuluyor.
3:Üretim için elinizde hangi yetenekler var? (Atölye, tornacı,kaynak,demir kesme delme işleme,montaj ekipmanı v.s)
4:Elektrik Elektronik konusunda ne kadar destek alabilecek yada bunu yaptırabileceksiniz? Yada bunu ücretsiz yaptırabilecek misiniz?
5:Malzeme temin etme kabiliyetiniz ne aşamada?
6: ve en önemlisi bütçe ne?
 
Para bol !! gibi. Bu yüzden zevk için -tecrube için, ar-ge için veya merak için kendim yapıcam diyorsanız, @Ar-kur-Tek in verdiği bilgilere katılıyorum.

Yok eğer para bol değilse, astarı yüzünden pahalıya gelir kanaatimce.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,288
Mesajlar
916,455
Kullanıcılar
450,118
Son üye
TheTwize

Yeni konular

Geri
Üst