Kompresör seçimi F-404a/F-134a

neotrino

Üye
Katılım
4 Ocak 2009
Mesajlar
42
Puanları
1
Deep frize dolabın s-mi F-404a ile çalışmaktadır.Bu s-mi F-134a dönüştürmek istiyoruz arkadaşlar hangi kompresörü öneribilirsiniz. Kompresör 1/4 hp dir.Teşekürler:rolleyes:
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
kompresörden çok evp ve knd boyutları önemli basıçlar değişir.gaz degeleribirbirine yakın olmalı
 
komple ünite değiştir 1/3 olarak. verim alırsın. gaz olarak da 134 rahatlıkla çalıştırır ve verim alırsın.
 
işin zor 304 motorla( -)' yi zor görürsün aynı hacimde aynı sistemde . motoru büyültecen bu sefer evapla condanserde değişecek ne anlamı kaldı? 404 dolapları (+) olarak çok değiştirdim ama 304 bir motorda -10-12 zor gördüm kalorisi tutmuyor. arkadaşın dediği gibi basınçlar farklı .
 
Selam arkadaşlar,nihayet s-mi değiştirdim 1/4 Hp kompresörün yerine piyasada tabir edilen 650 kompresörü montaj etttik.Şimdilik Deep frize normal çalışıyor.Verdiğiniz fikirler için hepinize teşekür ediyorum
 
Arkadaşlar hermetik ile yarı hermetik kopresör arsında fark nedir. bilgiye ihtiyacım varr.. tşklr
 

Forum istatistikleri

Konular
128,383
Mesajlar
917,153
Kullanıcılar
450,264
Son üye
mustafaanl

Yeni konular

Geri
Üst